Xiaomi Slovensko
StoryEditor

Doprajte si krásny smartfón so skvelou výbavou za super cenu od Xiaomi

06.04.2023, 00:00
PR Články

Ak si chcete urobiť radosť novým, plne vybaveným smarfónom s elegantným telom a krásnym dizajnom a zároveň šetriť vašu peňaženku, táto novinka bude pre vás ideálnou voľbou. Veď viete ako to chodí – občas podľahneme pokušeniu a zadovážime si mobil za tisícku. Pričom nevyužije ani zďaleka všetky jeho profesionálne technické možnosti. Rozumnejšou cestou je zvoliť si zlatú strednú cestu. Skvelým riešením je v tomto prípade najnovší model od Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G.

Mobil dneška má byť dizajnový, praktický a trvácny. Tieto vlastnosti spĺňa Redmi Note 12 Pro 5G do bodky.

Atraktívny dizajn a perfektný displej

Na výber je v čiernej, bielej alebo smaragdovo modrej farbe. Vďaka hranatejšiemu telu pohodlne sa pohodlne drží v ruke. A hoci nepatrí k tým kompaktnejším modelom, stále sa s dĺžkou 16 a šírkou 7,5 mm vojde do bežného vrecka. Navyše, vo svojej kategórii patrí k najľahším.

image
Xiaomi Slovensko

Rozmery mobilu sú vždy také, aký veľký je displej. Redmi Note 12 Pro 5G má krásne prehľadný, jemný displej s vysokým jasom, takže je dobre čitateľný aj na priamom slnku. Je typu Oled s nadštandardnou obnovovacou frekvenciou – to v praxi znamená, že zobrazuje perfektný kontrastný a plynulý obraz pri používaní všetkých vašich obľúbených aplikácií. Plynulosti pomáha aj nový výkonný procesor.

image
Xiaomi Slovensko

Výborná fotovýbava

V danej cenovej kategórii sa nešetrilo na fotoaparátoch. Ten hlavný má až 50 Mpix a optickú stabilizáciu, čo znamená jasné a ostré fotografie aj večne rozlietaných detí či domácich maznáčikov. Nechýba ani ultraširokouhlý a makro fotoaparát pre zábery krajiniek, detailov kvetín, či večierkov s priateľmi aj pri slabom osvetlení.

Praktickým bonusom je nadštandardne veľká batéria, ktorá pri bežnom používaní vydrží aj dva dni a navyše podporuje extra rýchle nabíjanie. Stačí ho dať do nabíjačky počas 15-minútových raňajok a máte ho nabitý do polovice, teda na zvyšok dňa.

image
Xiaomi Slovensko

Výhodná cena

Čerešničkou na torte je cena. V oficiálnych kamenných Xiaomi predajniach a na www.mi-strore.sk ho kúpite len za 379 eur. Ak sa poponáhľate, do 10. apríla si ho môžete zaobstarať so zľavou 40 eur.

image
Xiaomi Slovensko

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 14:23