Toto robia muži pred prvým rande.dreamstime
StoryEditor

Aj muži sa pripravujú na prvé rande: Toto sú ich najzvláštnejšie rituály pred stretnutím s vami

23.09.2022, 18:00
Vzťahy

Máte pocit, že investujete do prvého rande príliš veľa času a energie? Nemusíte sa báť, nie ste samy. Totiž, nielen ženy, ale aj muži majú pred prvou schôdzkou svoje rituály, vďaka ktorým si myslia, že u opačného pohlavia uspejú. Neuveríte, aké zvláštne veci robia chlapi pred prvým rande.

Nemusíte si vyčítať, ak sa na prvé rande pripravujete ako by malo byť vaše posledné. Je úplne normálne, že sa snažíte uspieť u muža svojich snov. Verte či nie, rovnako sa snaží uspieť aj on. Ak mu nie ste ľahostajné a netúži len po nezáväznom flirte, pravdepodobne sa pred prvým stretnutím správa podobne ako vy. Samozrejme, nemaľuje sa a neskúša si dvadsať outfitov, z ktorých si napokon aj tak vyberie ten prvý. Muži majú vlastné rituály, niektoré dokonca môžu byť pre ženy zvláštne, no podľa nich sú postačujúce na úspech pri prvom rande. Pozrite sa, čo robia muži predtým, než sa objavia na stretnutí s vami.

Ovoňajú si tričko

Predtým, než muži opustia svoj byt, ovoňajú si tričko, aby zistili, či sa dá ešte raz obliecť. V prípade, že by trochu páchlo, no iné si obliecť nechcú, pretože majú pocit, že im práve tento kúsok prinesie šťastie, použijú o čosi viac dezodorantu.

Nové boxerky

Ženy si zvyknú pred prvým rande zaobstarať novú sexi spodnú nielizeň a muži robia presne to isté. Medzi najčastejšie výdavky mužov pred prvou schôdzkou patria boxerky a ponožky. Tie si kupujú aj v prípade, že ich možno nikdy neuvidíte.

Dohoda s kamarátom

Muži sa zvyknú pred stretnutím s vami pochváliť svojim kamarátom, že idú na rande. Takisto sa stáva, že sa s niektorým z nich dohodnú na tom, aby im v určitom čase zavolal alebo napísal. Robia to v prípade, ak by bolo rande katastrofálne a oni sa tak mohli presunúť na iné miesto.

Pár kľukov naviac

Kto by nechcel vyzerať na prvom rande sexi a vypracovane? Muži sa snažia byť v tomto ohľade vždy pripravení. Pred stretnutím rýchlo urobia ešte pár kľukov, aby boli bicepsy krásne pevné. Dokonca sú aj takí, ktorí sa v návale energie a stresu rozhodnú prvýkrát či po dlhom čase navštíviť v ten deň posilňovňu v domnienke, že si po jednej návšteve stihnú vyrobiť sixpack. Jednoducho, túžia byť dokonale pripravení.

Pripravené témy

Jednou z vecí, ktoré pred prvým rade riešia aj ženy, je konverzácia. Muži väčšinou premýšľajú o témach, ktoré by na vás urobili veľký dojem. Nikto predsa nechce zažiť trápne ticho.

Oholia sa

Väčšina mužov sa pred prvým rande oholí, a to aj v prípade, že túto činnosť zvyknú robiť len sporadicky. Pozor, neoholia sa vak len na tvári, ale aj v podpazuší alebo „tam dole“. Veď predsa, čo ak by rande skončilo posteľovými scénami?

Dôležité predsavzatie

Muži nechcú pôsobiť na prvom rande úchylne ani nepríjemne, a preto si väčšina z nich dá predsavzatie, že sa vám nebude pozerať do výstrihu alebo si vás nápadne obzerať od vrchu až po spodok.

Posledná kontrola v podobe detektíva

Aby muži nezažili hanbu, často si pred prvým stretnutím ešte zopár krát skontrolujú vaše meno na sociálnej sieti. Žiadna žena predsa netúži po tom, aby ju muž nazval iným menom. Niektorí dokonca rozbehnú pátranie hodné detektíva. Poslednýkrát si vás preklepnú na Facebooku či Instagrame. Zisťujú, aké máte zamestnanie, čo robíte vo voľnom čase alebo aj s kým ste v minulosti chodili.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 23:53