Toto na partnerovi nikdy nezmeníte.dreamstime
StoryEditor

Sex či vzťah k čistote: Toto sú veci, ktoré na mužoch nikdy nezmeníte

22.09.2023, 19:00
Vzťahy

V začiatkoch vzťahov vám na partnerovi príde všetko dokonalé, nič vám nevadí a so všetkým ste spokojné. Po čase, kedy sa začnete viac spoznávať či tráviť spoločný čas, sa však prestanete pozerať na svet cez ružové okuliare a prídete na to, že vám na vašej polovičke prekážajú nejaké veci. Ak rozmýšľate nad ich zmenou, prezradíme vám, čo na mužoch nikdy nezmeníte.

Vzťah k rodine

Ak má váš partner až veľmi blízky vzťah so svojou matkou, bratom či sestrou, nesnažte sa to zmeniť. V tejto oblasti totiž nemáte veľké právo na to, aby ste rozhodovali o tom, ako často sa má váš partner stretávať so svojou rodinou a v čom jej má pomáhať. Sú to predsa jeho blízky, s ktorými má taký vzťah, aký sám chce mať.

Nemeňte ho ani v posteli

Bohužiaľ, ani v posteli svojho partnera nikdy nezmeníte. Síce môžete vyskúšať nové polohy, techniky či sexuálne hračky, ak ste obaja na niečo zvyknutí a doteraz ste boli spokojní, bola by škoda to meniť. Nesnažte sa preto z partnera urobiť sexuálny stroj, ktorý má chuť na sex každý deň a vyskúša s vami čokoľvek, o čo požiadate.

Problém s financiami

Ženy sa často snažia zmeniť partnerov aj v oblasti financií. To, či je váš partner šetrný alebo míňa peniaze najviac, ako sa len dá, ste si mohli všimnúť už pri prvých stretnutiach. Nečakajte preto, že vaša snaha o zmenu nikdy nevyjde. Veľké zmeny sa jednoducho nedajú zrealizovať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. jún 2024 03:22