Ženské predstavy sú často veľmi pikantné.dreamstime
StoryEditor

Ženy priznali svoje najbúrlivejšie sexuálne fantázie. Sú aj na vašom zozname?

13.10.2023, 08:00
Vzťahy

Sexuálnym predstavám sa z času na čas oddá azda každý. Nie len že sú veľmi príjemné, no často sú aj akýmsi spúšťačom chuti na sex, čo je celkom príjemné. Váš partner možno mnohokrát ani netuší, čo, alebo kto je zodpovedný za váš sexuálny apetít, z ktorého ťaží aj on. Predstavy má možno každá žena iné, no v niektorých sa pomerne jednoznačne zhodujú.

Či už si vo vašich predstavách uletíte k sexu v trojici, alebo si to rozdáte so sexi kolegom v kuchynke vášho officu, podstatné je, že vám práve pomyslenie na takéto žhavé chvíle prináša potešenie.

Harašment na pracovisku

V predstavách žien skutočne dominuje predstava, že v práci okrem svojich povinností sem tam zažijú aj trošku vzrušenia. Sex si väčšinou dámy predstavujú s kolegom, s ktorým sa v kancelárii stretnú osamote počas nadčasov. Väčšinou ide o rýchlovku, po ktorej obaja z dvojice odchádzajú spokojní.

To nie som ja

Ďalšou sexuálnou predstavou je hra na niekoho iného. Či už za pomoci kostýmov, alebo sa z vás vo vašich predstavách stane masérka, ktorá si dovolí počas masáže aj zakázané hmaty na svojom klientovi. Mimochodom, tejto predstave často dávate priestor aj v opačnom garde. A teda, že na masérskom stole sa ocitnete vy a zručný masér bude presne vedieť, čo okrem masáže chrbta a šije ešte potrebujete.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 11:17