Tieto aktivity robte s partnerom častejšie.dreamstime
StoryEditor

Spojte príjemné s užitočným: Pri týchto partnerských aktivitách utužíte vzťah a spálite kalórie

05.01.2024, 19:00
Vzťahy

Túžite schudnúť, no nechce sa vám cvičiť? V tom prípade sa zamerajte na aktivity, ktoré vykonávate s partnerom. Nielenže vďaka nim utužíte vzťah, ale podporíte pocit šťastia, spokojnosti a dokonca spálite nadbytočné kalórie. Pozrite sa, aké aktivity by ste s partnerom mali praktizovať častejšie.

Nadbytočné kilogramy nespálite len behaním, cvičením v posilňovni či bicyklovaním. Nežiadúceho tuku v akejkoľvek oblasti na vašom tele sa totiž môžete zbaviť aj vďaka partnerským aktivitám. Pozrite sa, čím posilníte vzťah, budete sa cítiť spokojnejšie a predovšetkým schudnete.

Milovanie s partnerom

Množstvo kalórii sa dá nepochybne spáliť pri intímnych hrádkach s partnerom. Samozrejme, sex by ste mali praktizovať minimálne dvakrát do týždňa a vydržať približne 20 minút. Takýmto spôsobom môžete byť ľahšie až o 100 kalórii. Aby to bolo ešte viac, snažte milovaniu veliť, striedajte polohy a viac hýbte bokmi.

Intenzívna masáž

Ak túžite schudnúť, môžete spojiť príjemné s užitočným a dopriať si vzájomnú masáž. Aby ste však spálili nejaké kalórie, masáž by mala byť pomalá a intenzívna. To znamená, že sa každej časti tela venujte minimálne 5 minút a dokážete tak spáliť 80 kalórii.

Dlhé bozkávanie

Ako často sa bozkávate s partnerom? Ak vám povieme, že pri bozkávaní môžete spáliť až 90 kalórii, začnete sa bozkávať viac? Myslite však na to, že pár minút stačiť nebude. Vzájomnú blízkosť si totiž budete musieť užiť o čosi dlhšie. Avšak, ak sa milujete alebo túžite prehĺbiť vzťah, nemalo by vám to robiť žiadny problém.

Pomalý tanec

Niektoré páry spolu behávajú a cvičia, no sú aj také, ktoré najradšej ležia v posteli či pred televízorom. Ak by ste však chceli zhodiť nejaké to kilo, začnite s partnerom tancovať. Nebojte sa, nemusíte chodiť na hodiny spoločenských tancov ani robiť dokonalé pohyby, stačí, ak si pustíte obľúbenú pieseň a budete si spolu užívať spaľovanie kalórii.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 15:53