Máte poslednú šancu schudnúť pred dovolenkou ešte pár kíl.dreamstime
StoryEditor

Expresná diéta pred dovolenkou. Golo vás zbaví kíl a stabilizuje hormóny

26.06.2022, 12:00
Zdravie

Hovorí sa, že žiadna diéta nefunguje. A je to v podstate pravda. Ak sa totiž po štrnástich dňoch, kedy ste striktne jedli len predpísané potraviny, vrátite opäť k svojim zlým stravovacím návykom, stratené kilá budú späť skôr, ako si to stihnete vôbec uvedomiť. Preto je nevyhnutné zmeniť celkový životný štýl a stravovať sa podľa takých zásad, ktoré sú z dlhodobého hľadiska udržateľné. Presne to ponúka svetový hit – GOLO diéta.

Už máte po krk neustáleho váženia surovín a počítania kalórií? Potom dajte šancu GOLO diéte, ktorá je založená na jednoduchých princípoch.

Zmena jedálnička

Zmenou jedálnička začína každá diéta. Musíte si uvedomiť, koľko a hlavne čoho jete. Jedálniček prehodnotiť a následne zaviesť zmeny, ktoré vám pomôžu na ceste za vašou vysnívanou postavou. GOLO diéta je založená na zvýšenom príjme bielkovín a naopak obmedzením sacharidov v strave. Vďaka tomu si budete udržiavať hladinu cukru v krvi nízku a zároveň stabilnú. To bude mať okrem iného vplyv aj na to, že vás nebude prepadať chuť na sladké a ani nebudete pociťovať neznesiteľný vlčí hlad. Golo diéta tiež spočíva v tom, že okrem cukru v krvi stabilizuje aj vaše hormóny. Ak vám ich hodnoty kolíšu, môžete sa aj na hlavu postaviť, cvičiť, zdravo jesť, no predsa neschudnete. Práve naopak, tuky sa vám budú aj naďalej ukladať.

Pohyb

Zmena životného štýlu a jedálnička by mala ísť ruka v ruke s tým, že do svojho života zavediete viac pohybu. Postupne a systematicky. Nezačínajte zhurta. Odpáliť sa hneď na začiatku tak, že vás bude týždeň bolieť celé telo vás skôr demotivuje ako nakopne k ďalšiemu cvičeniu. Aj v tomto prípade si zvoľte udržateľnú cestu. Ak viete, že si môžete na sto percent vyhradiť na cvičenie tri dni v týždni, je to oveľa lepšie, ako keď budete týždeň makať a ďalšie dva si nenájdete na cvičenie ani chvíľu. V tom spočíva udržateľnosť – nastaviť si ciele, ktoré viete plniť.

Povolené potraviny

Pri pohľade na jedálničky, ktoré fanúšikovia GOLO diéty majú je zrejmé, že sa nebudete musieť vzdať takmer ničoho. Obsahujú totiž mäso, čerstvú zeleninu, ovocie, ale aj cestoviny či čerstvé pečivo, ktoré nie je u väčšiny diét povolené. Množstvá a konkrétne postupy ako si jedlo pripraviť získate zakúpením si GOLO diéty u jej tvorcov. Tí vám „ušijú“ jedálniček na mieru. Jedálniček presne kopíruje vaše potreby a určí vám presné množstvo bielkovín aj sacharidov, ktoré môžete, ba dokonca musíte prijať.

Výživový doplnok

Súčasťou GOLO diéty je aj výživový doplnok, ktorý bol vyvinutý na podporu chudnutia. Jeho názov je GOLO Release a užíva sa s každým jedlom, ktoré si počas dňa naservírujete. Nemusíte sa báť, že je to nejaký pochybný liek na chudnutie. Práve naopak. Je certifikovaný, bezpečný a obsahuje všetky potrebné minerály a vitamíny, ktoré vaše telo potrebuje, aby mohlo fungovať. V strave totiž nikdy nepríjmete všetko, čo potrebujete. Okrem toho však obsahuje aj rastlinný extrakt z listov Banaba a Rhodiola rosea. A práve o tejto rastline sa dokonca hovorí, že kto ju pije, dožije sa sto rokov. Tak teda, nechajme sa prekvapiť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 05:09