Instagram/fiftyshades.ofgrey
StoryEditor

Ponorte sa do príbehu, ktorý bude ešte o odtieň temnejší…

03.02.2017, 14:00
Životný štýl
Všetky ženy, ktoré už netrpezlivo čakajú na pokračovanie milostného príbehu 50 odtieňov temnoty, sa konečne dočkali. Už budúci týždeň sa budú môcť presvedčiť, či sa hlavnému hrdinovi Christianovi Greyovi podarí k sebe opäť pripútať Anastasiu Steel.

Pripomeňte si scénky z prvého dielu tejto trilógie, ktorá vznikla na základe knižného bestselleru spisovateľky E.L. Jamesovej. 


Film, ktorý celosvetovo zarobil viac ako 560 miliónov dolárov má pokračovanie.

Prvý oficiálny trailer druhej časti mal od prvého zverejnenia 114 milión videní, počas prvých 24 hodín. Prekonal tak aj Star Wars: Sila sa prebúdza, ktorý ich mal "len" 112 miliónov.

Jamie Dornan a Dakota Johnson sa vracajú ako Christian Grey a Anastasia Steeleová v Päťdesiatich odtieňoch temnoty. Otázkou je, či sa hlavnému hrdinovi podarí presvedčiť Anastasiu, aby obnovili ich vzťah. Hlavná hrdinka však odmieta staré pravidlá a kladie si nové podmienky. To, či tento vzťah vôbec má budúcnosť, uvidíme už nasledujúci týždeň. 

Slovenská premiéra je naplánovaná na 9.2.2017.  


Spolu s Jamiem Dornanom a Dakotou Johnson sa vracajú aj oscarová Marcia Gay Harden, Eloise Mumford, Victor Rasuk, Luke Grimes, Jennifer Ehle, Rita Ora a Max Martini. V pokračovaní sa k nim pripojí oscarová Kim Basinger. Päťdesiat odtieňov temnoty režíruje James Foley.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. apríl 2024 11:09