Karma nesúvisí len so súčasnými činmi, ale aj vašou minulosťou.dreamstime
StoryEditor

Nedarí sa vám? Zistite, či náhodou nemáte karmický dlh z minulosti

28.06.2022, 09:00
ASTRO

Určite ste sa už veľakrát presvedčili o tom, že karma existuje a má adresu na každého. Mnohí si však myslia, že súvisí len s činmi, ktoré urobili v súčasnosti, no nie je to tak, karma sa totiž venuje aj minulosti. Ak máte pocit, že sa vám v poslednom období veľmi nedarí, možno sa karmický dlh týka práve vás.

Hovorí sa, že karma je zdarma, no vo všeobecnosti platí, že všetko zlé sa vám vráti. Karmu však netreba hľadať len vo vašich súčasných činoch, ale aj minulosti. Ak máte pocit, že sa vám dlhodobo nedarí, nie ste úspešní v práci či romantických vzťahoch, je viac než možné, že splácate karmický dlh. Pozitívom je, že si ho môžete jednoducho vypočítať.

Ako na to?

Pri počítaní karmického dlhu je najdôležitejšie poznať číslo svojej životnej cesty. Toto číslo môžete dostať tak, že sčítate všetky číslice vo vašom dátume narodenia. Rátajte ich dovtedy, kým vám neostane len jednociferné číslo. Napríklad, ak ste sa narodili 25.6.1993, tak výpočet bude vyzerať nasledovne: 2 + 5 + 6 + 1 + 9 + 9 + 3 = 35 = 3 + 5 = 8. Z tohto výpočtu je jasné, že vaše životné číslo je 8.

Vypočítali ste? Ak áno, karmický dlh predstavujú čísla 13, 14, 16, 19, ktoré sa viažu k životným číslam, a to 4, 5, 7, 1, to znamená, že životné číslo 4 predstavuje karmický dlh s číslom 13, 5 zase súvisí so 14tkou, 7 ako životné číslo predstavuje karmický dlh 16 a 1 prislúcha ku karme 19. Ak je vaše životné číslo totožné s číslicami 13, 14, 16, alebo 19, bohužiaľ, vaša súčasná situácia a neúspechy súvisia s karmickým dlhom. Zistite, čo pre vás znamenajú jednotlivé čísla.

Karmické číslo 13 (zhodné so životným číslom 4)

Ak vám pri výpočte vyšlo číslo trinásť, potom je váš karmický dlh spojený s lenivosťou, tvrdou prácou a ľahostajnosťou. V minulosti ste si pravdepodobne prácu veľmi nevážili. Buď ste ju posúvali na iných alebo ste ju nahrádzali omnoho príjemnejšími vecami. V súčasnosti preto musíte pracovať veľmi tvrdo, aby ste dosiahli to, čo chcete. Skúste sa začať viac spoliehať na seba a svoje šťastie. Utrpenia sa nemusíte báť, ak začnete vnímať život ako dar, môžete sa karmickému dlhu vyhnúť.

Karmické číslo 14 (zhodné so životným číslom 5)

Číslo 14, spojené s karmickým dlhom, o vás napovedá, že ste sa v minulosti snažili pochovať talent do zeme. Vždy, keď ste dostali šancu na zmenu, nevyužili ste ju. V súčasnosti by ste nemali na nič čakať, ale urobiť to. Či už sa túžite presťahovať, ísť na výlet alebo zmeniť povolanie. Nikdy nie je neskoro, ešte stále môžete využiť každú šancu, ktorá vám do života príde. Vďaka karmickému dlhu máte aj problém udržať si partnera. V minulosti ste totiž partnerov menili ako na bežiacom páse.

Karmické číslo 16 (zhodné so životným číslom 7)

Váš karmický dlh sa týka najmä sebectva, manipulácie s láskou a arogancie. V minulosti ste sa o city druhých príliš nestarali, a preto ste ich veľmi ľahko vedeli zraniť. Dnes sa vám to vracia späť. Často sa stretávate s osamelosťou, neopätovanými citmi a problémami so vzťahmi. Kvôli vašej pýche a sebectvu len ťažko nájdete človeka, ktorý vám bude verný a zostane pri vás. Skúste sa preto naučiť pokore a nepovyšujte sa nad ostatnými. Ak budete akceptovať druhých takí, akí sú, na oplátku dostanete to isté.

Karmické číslo 19 (zhodné so životným číslom 1)

Ak vám pri výpočtoch vyšlo číslo 19, váš karmický dlh súvisí so sebeckosťou a nadradenosťou. V minulosti ste boli zaslepení sami sebou, snažili ste si každého podriadiť a moc ste vždy využili vo svoj prospech. Ak vás niekto prosil o pomoc, nepomohli ste. Dnes by ste sa mali naučiť komunikovať s ostatnými ako seberovnými. Takisto by ste mali viac dávať než brať a vážiť si ľudí okolo seba. Nechcite, aby ste sa do konca života stretávali s ľahostajnosťou a sebestačnosťou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. apríl 2024 14:09