Odhaľte osobnosť človeka vedľa vás len vďaka jeho perám.dreamstime
StoryEditor

Osobnosť ženy podľa pier: Zistite, koho máte vedľa seba

27.11.2022, 17:00
Životný štýl

Ak sú oči oknom do duše, pery môžu byť rámcom nášho charakteru. Zistite, čo o vašej osobnosti hovorí veda zameraná na čítanie z tváre na základe vášho tvaru úst.

Charakteristike osobnosti podľa vonkajšieho vzhľadu sa venuje fyziognómia. Určite ste už niekedy čítali o tom, čo prezrádzajú o človeku jeho ruky či typ postavy, no počuli ste o tom, že charakter osobnosti sa dá určiť aj podľa tvaru a veľkosti pier? Len si to predstavte, stačí jeden pohľad na ústa vášho partnera či kamarátky a o danej osobe okamžite odhalíte veľké množstvo informácii. Pozrite sa, aké osobnosti sa skrývajú za týmito typmi pier.

Horná pera výrazne alebo len jemne vykrojená

Ak má niekto vo vašom okolí ostré vykrojenie na hornej pere, pravdepodobne je to kreatívna a umelecká osoba prekypujúca nápadmi. Takisto je pre ňu charakteristická priateľská a spoločenská povaha, s ktorou to však občas preháňa. Naopak, ak má váš partner či kamarátka len jemný náznak vykrojenia hornej pery s oblými rysmi, naznačuje to, že máte vedľa seba citlivého a milujúceho človeka. Síce je to extrovert, no nemá problém podať pomocnú ruku, keď je treba.  

Plné pery

Atraktívne plné pery signalizujú človeka s empatickou povahou. Ženy s takýmto typom pier majú naproti mužom schopnosť lepšie sa vžiť do pocitov druhých, snažia sa každému pomôcť a uprednostňovať okolité záujmy nad tými svojimi. Starostlivosť o druhých však neberú ako povinnosť. Ich najslabšou stránkou je intenzívne emocionálne prežívanie.

image

Úzke, široké či plné pery?

dreamstime

Úzke pery

Ak máte vedľa seba niekoho, kto má rovnako úzku hornú a dolnú peru, signalizuje to, že ich majiteľ či majiteľka má vysoké životné ciele. K tomu nechýba ani odhodlanie a vôľa dosiahnuť všetko do úspešného konca. Úzke pery takisto charakterizujú človeka, ktorý má vysoký pud sebazáchovy, premýšľa a potom koná, je praktický, no zároveň aj vypočítavý.

Dolná pera široká, horná úzka a naopak

Pri výraznejších rozdieloch medzi hornou a dolnou perou by ste mali zbystriť. Čím je dolná pera výraznejšia, znamená to, že sebavedomie danej osoby je vyššie a vyššie. S týmto typom úst sa spájajú vlastnosti ako vodcovstvo, energickosť, spoločenskosť, ale j neústupčivosť. Ide o silnú osobnosť, ktorú len tak nie nezlomí a je túžba uspieť ju dostane veľmi ďaleko. Ak má naopak daná osoba hornú peru plnšiu ako dolnú, vyžaruje z nej prirodzená charizma. Neustále ju nájdete v centre pozornosti, rada dramatizuje a zažíva silné emócie.

Široké ústa

Ľudia s týmto typom pier majú neprehliadnuteľný úsmev. Ukrývajú v sebe analytické schopnosti a logické myslenie. Nie sú to však žiadny suchári, ale práve naopak, ich životný štýl charakterizuje veselosť a bezstarostnosť.

Malé pery

Opakom pier širokých so strán sú malé pery, ktoré už na prvý pohľad evokujú nevinnú a krehkú osobnosť. Ako píše portál krasaastyl.sk, môže byť osoba s týmito perami veľmi riadne sebecká koketa.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 11:55