Takto vyzerajú prípravy na prichádzajúce sviatky u celebrít.instagram/reesewitherspoon
StoryEditor

Plačkovej výzdoba ako z amerického filmu, Kim Kardashian to stavila na jednoduchosť: Takto sa chystajú na Vianoce celebrity

17.12.2022, 07:00
Životný štýl

Do Vianoc zostáva naozaj už len niekoľko dní. Mnohé z vás si už vyzdobili domácnosť, či napiekli koláče, iné prepadol stres a obavy z toho, či všetko stihnete. Na najkrajšie sviatky v roku sa však rovnako pripravujú aj známe slovenské či svetové celebrity. Pozrite sa, ktoré z nich sa už stihli odfotiť pred vianočným stromčekom.

Ani známe tváre sa nevedia dočkať toho, kedy si spoločne sadnú za štedrovečerný stôl, rozbalia darčeky a užijú si príjemné chvíle so svojimi blízkymi. Predtým, než tento deň nastane, sa ako každá z nás tešia aj na zdobenie stromčeka, pečenie koláčikov či skrášľovanie domácnosti. Ani tento rok sa niektoré z celebrít nezabudli pochváliť svojim fanúšikom fotografiami spred vianočného stromčeka. Pozrite sa, u koho to vyzerá ako v americkom filme a kto si naopak potrpí na jednoduchosť.

Kim Kardashian

Kto sleduje Kim Kardashian, vie, že miluje minimalizmus a jednoduchosť, v akej je zariadený aj jej dom na Malibu Beach. Aj tieto Vianoce preto u nej môžete nájsť luxusný biely vianočný stromček, ktorý je dominantou obývačky. Bielym snehovým sprejom a obyčajnými svetielkami nezabudla vyzdobiť aj živé stromčeky na balkóne, ktoré by ste mohli vidieť priamo z jej priestrannej kúpeľne.

Dominika Cibulková

Bývalá tenisová hviezda Dominika Cibulková je už na najkrajšie sviatky roku pripravená a naladená spolu s rodinou. Na výzdobe si dala naozaj záležať, pretože vyzerá obyčajne, no zároveň luxusne a majestátne. Tak ako Kim, aj táto módna ikona ladila všetky dekorácie do bielej farby. Výnimočne vyzerá aj jej schodisko, ktoré obmotala girlandami so svetielkami. Nádherné, nemyslíte?

Reese Witherspoon

Nikdy nie je príliš skoro vyčarovať si kúzelnú vianočnú náladu. Dôkazom toho je aj herečka Reese Witherspoon tento rok potešila fanúšikov s vianočnou fotografiou už v novembri, kedy uverejnila príspevok s otázkou „príliš skoro?“. Stromček ladila do bielej a červenej, jeho vrchol tvorí veľká mašľa a na darčeky pod ním čaká károvaná deka.

Veronika Cifrová Ostrihoňová

Aj u Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej sa už zvianočnieva. K fotografii s nádherným zlato červeným stromčekom pridala zábavnú story z jej posledných dní, ktorú zakončila „so @sajfa sme sa hecli a otvorili dvere škriatkom, aby ozdobili náš stromček. A jeho fotku sem dávam o štvrť na jednu ráno. Ale stojí to za to. Keď sa mladá ráno nepoteší, sťahujem sa na Nový Zéland a začínam nový život.“

Britney Spears

Kontroverzná Britney Spears sa na sociálnych sieťach takisto pochválila s vianočným stromčekom. Avšak, ten vidno iba v pozadí. Pohľad na jeho veľkolepú krásu zakrýva speváčka s jej manželom, ktorý vo videu hovorí „šťastné Vianoce.“. Síce ho možno nevidieť poriadne, určite si všimnete, že Britney nešetrila na farbách, počte ozdôbok či dekoračnom tyle.  

Tatiana Žideková

Vianočný stromček stojí dlhší čas aj u známej influencerky Tatiany Židekovej. Na sociálnych sieťach sa stihla pochváliť už niekoľkými fotografiami, ktoré sú dôkazom toho, že sa na prichádzajúce sviatky naozaj teší. Najroztomilejší záber je pravdepodobne ten, na ktorom je s dcérkou Vanessou. Rozkošné, nemyslíte?

Zuzana Plačková

Nádhernou vianočnou výzdobou ohúrila Zuzana Plačková už minulý rok a ani tento tomu nie je inak. Vďaka Santovi v obývačke, vianočný guliam s menom jej syna Diana, adventnému vencu cez celú obývačkovú stenu či plyšákom to u nej doma vyzerá ako v americkom filme. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 10:43