StoryEditor

Týždeň v médiách: Ako paparazovanie počas Covidu odkrýva charaktery

09.05.2021, 10:39
Plus 7 dní nafotilo politikov v podniku v čase zákazu vychádzania.

V uplynulom týždni Plus 7 dní nafotil Bratislavského župana Juraja Drobu, podpredsedu parlamentu Juraja Šeligu a jeho kolegyňu zo Za ľudí Janu Žitňanskú po zákaze vychádzania v bratislavskom podniku Štefana Hríba Klub pod lampou. Štefan Hríb sa vyjadril, že "prevádzka bola pre verejnosť zatvorená". Podniku za porušenie nariadenia hrozí pokuta. 

Droba sa ospravedlnil, Juraj Šeliga sám odstúpil z funkcie podpredsedu Národnej rady (NR) SR, podobne ako Jana Žitňanská (Za ľudí), ktorá rezignovala ako šéfka parlamentného výboru pre sociálne veci. Covid automat porušili tí, ktorí ho sami schválili a sami za to nesú zodpovednosť aj s následkami.

Redaktori Plus 7 dní buď dostali tip alebo išli len tak okolo. Povedzme, že to prvé je správne, pretože v prípade druhého variantu by sami porušovali zákaz vychádzania po deviatej večer. V dobe Covidej bulvárne médiá nepoľujú na celebrity, ale na politikov, ktorí nedodržiavajú vlastné nariadenia.

A kým sme sa kedysi dozvedali z bulvárnych médií o tom, kto mal akú milenku, či s kým oslavoval narodeniny, dnes bulvárne médiá už "nevyzliekajú celebrity". Dostávajú tipy na politikov, ktorí porušujú zákony tým, že posedávajú v podnikoch, ktoré už mali byť zatvorené, nakupujú obleky v obchodoch, ktoré sú pre bežných občanov zatvorené, prípadne vozia v služobnom aute kamarátky, ktoré potrebujú akútne navštíviť lekáreň. ...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = news/blogy, menuAlias = blogy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 14:15