archív
StoryEditor

Digitálny týždeň: Google vstupuje do F1 a podporí McLaren

21.03.2022, 05:49
A tiež: DeLorean DMC na poskladanie a Amazon nakupovanie v MGM

Legenda je späť: tentokrát na poskladanie!

Úspech, ktorý zaznamenala správa o návrate DeLorean DMC do výroby na našom Facebooku prekvapil aj nás. Ďalšiu silnú vlnu nadšenia v nás vyvolala novinka, že si slávne vozidlo na cestovanie časom budeme vedieť poskladať z LEGA! A to dokonca vo viacerných verziách, presne podľa filmov, to všetko obohatené o detaily ako postavičky Martiho a Doca, hoverboard, bedničku s plutóniom  a... banán. Set podľa oficiálneho eshopu prichádza do predaja prvého apríla, ale našťastie to nie je žiaden žart.

Amazon kupuje MGM

Z trojičky streamovacích rivalov Prime Video – Netflix – Disney+ ťahá Amazon pre nedostatok kvalitného obsahu za kratší koniec. Preto kupuje za 8,5 miliardy dolárov slávne hollywoodske štúdio MGM, ktoré vlastní okrem klasických filmových hitov ako Spievanie v daždi, Rocky, či Robocop hlavne jednu extrémne populárnu franšízu – Jamesa Bonda

Google vstupuje do F1 a podporí McLaren

Sponzoring pre sezónu 2022 oznámila stajňa na svojom Twitteri, pričom pre Google ide o prvú spoluprácu podobného druhu. Známe farebné logo prehliadača Chrome sa tak bude otáčať na maclenerovských kolesách (mimochodom, fakt skvelý nápad!), za hlavami jazdcov potom bude maskot operačného systému Android. Táto sezóna vyzerá, že nás skutočne pritiahne k televízorom, okrem iného pre monoposty, ktoré prešli skutočne rozsiahlymi úpravami.



Instagram spustí NFT

Na konferencii SXSW to potvrdil Mark Zuckerberg, nenaznačil však žiadne detaily. V kontexte zameranie Meta na víziu vytvorenia online sveta pre svojich používateľov dáva príchod NFT na jej platformy zmysel, otázkou však stále ostáva, či to bude práve Meta, komu sa podarí spopularizovať metaverse skutočne natoľko, aby sa stal masovým.



ADMA: ochrana súkromia

Na blogu ADMA sa stále venujeme téme etickej online reklamy, ktorú rozoberáme v spolupráci s Radou pre Reklamu (RPR). Tentokrát je témou otázka ochrany súkromia a zneužitia autority.

menuLevel = 2, menuRoute = news/blogy, menuAlias = blogy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 22:42