ADMA, Digitálny týždeň
StoryEditor

Digitálny týždeň: Apple pochoval legendárny iPod. Kráľ je mŕtvy, nech žije kráľ!

15.05.2022, 21:34

A tiež: Optimus Prime z LEGO a cenník hodinoviek v ADMA.

Optimus Prime z LEGO!

Večný súboj medzi dobrými Autobotmi a zlými Decepticonmi sme mohli vidieť vďaka hollywoodskemu trháku v kinách, no teraz sa každému fanúšikovi skladacích robotov doslova zhmotnia sny. Hračkársky gigant Hasbro sa spojil s dánskym LEGO a prináša skladacieho Optimusa Prima, hlavného veliteľa Autobotov. Legendárny charakter, ktorý sa vie preskladať na kamión, poteší 100/10 nadšencov Transformers, 10/10 nadšencov LEGO a 0/10 peňaženiek, lebo nie je práve lacnou záležitosťou :D.

ADMA: cenník hodinových sadzieb

Vytvoriť kvalitnú reklamnú kampaň vyžaduje kvalitných ľudí, ktorých musíte rovnako kvalitne zaplatiť. Preto by sa tieto náklady mali niekde odraziť -  vytvorili sme pre vás cenník priemerných hodinových sadzieb, ktorého cieľom je práve poskytnúť zadávateľom reklamy prehľad o hodinových sadzbách na jednotlivých pracovných pozíciách v ADMA členských agentúrach. Podrobnosti nájdete na webe ADMA.sk a tento dokument považujeme za jeden z najdôležitejších, ktorý sme ako ADMA priniesli na slovenský trh.

Apple pochoval legendárny iPod. Kráľ je mŕtvy, nech žije kráľ!

Táto správa bude krátka, no jednoznačná a smutná. Apple po viac ako dvadsiatich rokoch ukončil výrobu iPodu. Pozrite si úplne prvú reklamujobsovské predstavenie revolučného zariadenia, ktoré pomohlo zachrániť Apple. Kráľ je mŕtvy, nech žije kráľ!

Google hviezdil na I/O 2022

Konferencia Google I/O 2022 bola mimoriadne výživná na novinky – od nového operačného softvéru Android 13 a aplikácie Google Wallet, cez veľmi sľubne vyzerajúce smart hodinky Pixel Watch, až po najnovšiu edíciu smartfónu Pixel 7. Vyššie prinášame zostrih noviniek od CNET, ktorý jednoznačne stojí za prezretie!

ADMA: ocenenia Digital PIE 2022 rozdané

Ocenenia Digital PIE 2022 pre najlepšie slovenské projekty v oblasti digitálneho marketingu za uplynulý rok sú rozdané - titul top agentúry si rovnako ako minulý rok odnáša THIS IS LOCCO. Pozrite sa spolu s nami na víťazov v kategórii Digital Media Solution – napríklad na case study jedného z víťazných projektov Aj ľudia ako Vy investujú – dátový akvizičný nástroj pre klienta Slovenská Sporiteľňa.

menuLevel = 2, menuRoute = news/blogy, menuAlias = blogy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 10:25