StoryEditor

Tím spoločnosti Kaspersky Lab posilní Zorana Jurić

19.07.2018, 10:47
Autor:
rmrm
Nastupuje na pozíciu senior marketingovej manažérky pre východnú Európu.

Zorana Jurić bude zodpovedná za dlhodobú marketingovú stratégiu a jej realizáciu na jednotlivých trhoch. Bude úzko spolupracovať so Zoranom Puskovičom, generálnym manažérom pre východnú Európu, miestnymi obchodnými tímami a agentúrami, aby strategicky podporovali víziu spoločnosti a rozvoj inovatívnych obchodných a spotrebiteľských produktov spoločnosti Kaspersky Lab. Bude dohliadať aj na riadenie vzťahov so zákazníkmi a partnermi a tiež reprezentovať spoločnosť na významných podujatiach v regióne.

„Posilňovanie vzťahov spoločnosti Kaspersky Lab s miestnymi dodávateľmi informačno-komunikačných technológií je mojou najvyššou prioritou. Mojim cieľom je podieľať sa na vzdelávaní používateľov v oblasti kybernetickej bezpečnosti a tiež prezentácia tých najlepších bezpečnostných riešení. Teším sa na tvorbu kreatívnych a dátových kampaní naprieč rôznymi kanálmi, ktoré sa zameriavajú na naše produkty, služby a zvýšenie povedomia o kybernetickej bezpečnosti,“ povedala Zorana Jurić.

Zorana prichádza zo spoločnosti IDC, kde pracovala ako regionálna manažérka pre oblasť Jadranu. Má viac ako 10 rokov skúseností z výskumu trhu, poradenských služieb a event manažmentu pre sektor informačných technológií, telekomunikácií a spotrebiteľských technológií. Zorana je absolventkou Fakulty matematiky na Univerzite v Belehrade.

Kaspersky Lab patrí medzi popredné svetové spoločnosti zaoberajúce sa kybernetickou bezpečnosťou, ktorá na trhu pôsobí už vyše 20 rokov (od roku 1997).

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 14:38