Mars / Radovan Veselý
StoryEditor

Novým manažérom spoločnosti Mars pre slovenský trh sa stal Radovan Veselý

13.08.2021, 16:45
Autor:
redred
Pozíciu preberá po Daniele Hlaváčkovej, ktorá bude Demand riaditeľkou pre strednú Európu.

Spoločnosť Mars, jeden z popredných svetových výrobcov cukroviniek, potravín a výživy pre domácich miláčikov, menovala za nového manažéra trhu pre Slovensko Radovana Veselého. Pozíciu preberá po Daniele Hlaváčkovej, ktorá sa v rámci Marsu posúva na post Demand riaditeľky pre strednú Európu.

Radovan Veselý nastúpil do spoločnosti Mars v roku 2012, v rámci pôvodnej spoločnosti Wrigley CZ/SK. Počas jednotlivých rokov prešiel rôznymi pozíciami v rámci marketingu a od roku 2020 vedie tím portfólia pre strednú Európu, v rámci segmentov produktov pre ľudskú spotrebu (žuvačky a cukrovinky, čokoláda a ryža), pokrývajúc všetky štyri trhy v stredoeurópskom klastri. V rámci svojho pôsobenia v spoločnosti Mars vytvoril silný tím, naštartoval výborné výsledky pre segment čokolád pre strednú Európu, viedol zjednodušenie potravinového portfólia a zvládol i výzvy súvisiace so žuvačkami počas krízy spojenej s koronavírusom.

„Som nesmierne rád, že sa môžem touto cestou pripojiť k slovenskému tímu a spolu s ním pokračovať v ďalšom napredovaní spoločnosti Mars na našom trhu. Verím, že sa mi podarí zúročiť moje dlhoročné pracovné skúsenosti v rámci spoločnosti a byť prínosom pre ňu a celý tím. Našou prioritou bude aj naďalej ponúkať zákazníkom a spotrebiteľom vysoko kvalitné značky a ich výrobky, ako aj maximálne rozvíjať potenciál, ktorý slovenský trh má,“ hovorí Veselý.

Pre spoločnosť Mars sú jej spolupracovníci (ako nazýva svojich zamestnancov) a možnosť ich profesijného rastu mimoriadne dôležité. Preto im ponúka dlhodobo možnosť kariérneho postupu a profesionálny rozvoj, a to naprieč rôznymi krajinami a oddeleniami. Spolupracovníci spoločnosti tak majú možnosť získať zaujímavé pozície v rámci rôznych tímov, ako tomu bolo v prípade aktuálneho manažéra trhu pre Slovensku. Jeho úlohou bude nadviazať na prácu celého tímu, s cieľom zamerať sa na plné využitie rastového potenciálu, ktorý slovenský trh ponúka.

Spoločnosť Mars na Slovensku vstúpila na slovenský trh v roku 1992. Od roku 2016 na ňom pôsobí prostredníctvom spoločnosti Mars Multisales Central Europe, ktorá spája český, slovenský, rumunský a maďarský trh.

01 - Modified: 2021-06-15 07:29:10 - Feat.: 0 - Title: Spoločnosť Mars v novej kampani značky Orbit oslavuje "veľký comeback"
01 - Modified: 2021-10-18 14:30:03 - Feat.: - Title: Mars predstavuje novú riaditeľku ľudských zdrojov pre Strednú Európu 02 - Modified: 2021-06-15 07:29:10 - Feat.: - Title: Spoločnosť Mars v novej kampani značky Orbit oslavuje "veľký comeback" 03 - Modified: 2021-01-28 07:24:18 - Feat.: - Title: Mars spúšťa kampaň #HereToBeHeard na podporu rodovej rovnosti 04 - Modified: 2017-10-30 15:02:32 - Feat.: - Title: Halloween v reklamách. Mars so sériou hororov a Burger King už tradične rozdáva zadarmo
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
15. apríl 2024 10:57