StoryEditor

Do O2 prichádza nová posila. Od októbra je jej novým členom vedenia Slavomír Pšenák

14.10.2022, 12:34
Autor:
redred
  • Spoločnosť O2 v rámci reorganizácie svojej štruktúry len nedávno vytvorila nový technologický úsek, v ktorom sa spojili bývalé oddelenie IT a sieťových špecialistov.
  • Od októbra tohto roka mu šéfuje skúsený manažér Slavomír Pšenák na pozícii riaditeľa technologického úseku.

Spoločnosť O2 v rámci reorganizácie svojej štruktúry len nedávno vytvorila nový technologický úsek, v ktorom sa spojili bývalé oddelenie IT a sieťových špecialistov mobilného operátora. Od októbra tohto roka mu šéfuje skúsený manažér Slavomír Pšenák na pozícii riaditeľa technologického úseku, ktorý do O2 prišiel zo spoločnosti InoCloud kde pôsobil ako managing director.

„Srdečne vítam Slava v O2 a som rád, že nám bude pomáhať prepájať svet IT a svet biznisu tak, aby sme boli spoločne bližšie k zákazníkom a jeho potreby“, uviedol Igor Tóth, generálny riaditeľ O2.

image

Nová posila O2.

Slavomír prichádza do O2 s mnohoročnými skúsenosťami z oblasti informačných technológií na Slovensku aj v zahraničí. Počas svojej profesionálnej kariéry prináša vo významnejšej mede moderné riešenia do nadstavbových IT systémov ako napríklad Business Intelligence, Data Warehouse, Artificial Intelligence, Machine Learning a Cloud. Úspešne viedol veľa strategických projektov, ktorých cieľom bolo zefektívnenie a digitalizácia procesov alebo vyššia kvalita a rýchlosť dodávok riešení.

Skúsenosti získal predovšetkým v spoločnostiach Erste Group IT, InoCloud a IBM. Slavomír je absolventom Ekonomickej univerzity v odbore Hospodárska informatika. Svoje štúdiá rozšíril aj o marketing a strategický manažment, ktorým sa venoval počas výmenného pobytu na Univerzite v Gente.

„Do O2 prichádzam s odhodlaním a víziou predstavivosti moderného a efektívneho riešenia, ktoré budú mať pozitívny vplyv nielen na firmu, ale aj na zákazníkov. Teším sa, že pri jej napĺňaní budem robiť s tým rovnako zanietených a profesionálnych kolegov“, uviedol Slavomír Pšenák, technologický riaditeľ O2.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 20:06