StoryEditor

Novým klaster riaditeľom Mondelez v Bratislave je Tomasz Szpyt

02.02.2023, 12:31
Autor:
redred

Bude viesť juhovýchodný stredoeurópsky výrobný klaster, ktorý pozostáva z štyroch závodov v Bratislave , Székesfehérváre, Svoge a Aténach. 

Szpyt bude primárne vykonávať svoju funkciu v bratislavskej čokoládovni MDLZ.

Do Mondelez prináša bohaté skúsenosti, pretože v segmente spotrebného tovaru pracuje viac ako 25 rokov. Má za sebou úspešný rast obchodu a vedenie úspešných obchodných tímov. Predtým, ako prišiel do Mondelez International, pracoval  23 rokov pre Procter & Gamble, kde viedol jeho aktivity po celom svete, vrátane riadenia výrobného závodu v Nigérii. Tiež pracoval pre Philip Morris International ako riaditeľ výroby v Poľsku.

"Teším sa na novú výzvu a na príležitosť pracovať v tíme Mondelez v Bratislave. Teším sa na spoluprácu s talentovanými zamestnancami na Slovensku a v ostatných krajinách, aby sme podporili rast a ďalej posilnili našu výrobu v regióne." Celková výrobná kapacita závodu v Bratislave je 50 000 ton čokoládových výrobkov ročne, pričom väčšina z toho ide na export.

"Srdečne vítame Tomasza Szpyta a sme presvedčení, že jeho skúsenosti a schopnosti viesť tím pomôžu posunúť naše podnikanie," povedala Ivana Tůmová, generálna riaditeľka MDLZ pre Česko, Maďarsko a Slovensko.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 07:25