Ľubica Melcerová je novou hovorkyňou Profesie.
StoryEditor

Profesia má novú hovorkyňu. Stala sa ňou Ľubica Melcerová

05.06.2023, 16:02
Autor:
redred

Na pozícii hovorkyne tak po šiestich rokoch nahradí Nikolu Richterovú. 

Novou tvárou spoločnosti sa stala Ľubica Melcerová, ktorá prišla z podcastového a video tímu denníka SME, kde sa venovala pracovnému trhu. Je autorkou podcastu My sa vám ozveme o zamestnávaní ľudí so sociálnym alebo zdravotným znevýhodnením na trhu práce, za ktorý získala aj Novinársku cenu.

Melcerová v minulosti pôsobila ako hovorkyňa v Dopravnom podniku Bratislava a predtým takmer desať rokov v športovej redakcii RTVS. Pôsobenie v Profesii vníma ako výzvu a šancu pracovať v spoločnosti, ktorá pomáha uchádzačom mať vďaka stabilnému zamestnaniu kvalitnejší život.

V rámci komunikácie bude zastrešovať komplexné témy trhu práce, od problematiky náboru zamestnancov, cez unikátne štatistiky trhu práce, realizované zamestnanecké prieskumy nielen na Slovensku, ale aj v Českej republike.

01 - Modified: 2021-03-24 09:24:21 - Feat.: - Title: Šéfka Profesie: Hoci je dnes počet nakazených výrazne vyšší, na trhu práce sa to prejavuje menej ako vlani 02 - Modified: 2017-02-09 12:28:56 - Feat.: - Title: Najzamestnávateľom v médiách je RTVS. Rozhodli o tom ľudia v ankete
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 08:55