StoryEditor

Vianoce v Telekome: Operátor v spote myslí na každého. Aj na tých, ktorí budú v práci

02.11.2021, 07:55
Autor:
(red)(red)
Kreatívu vianočnej kampane pripravila dvorná agentúra MUW Saatchi & Saatchi.

Telekom si tieto Vianoce prichystal pre všetkých svojich zákazníkov darček v podobe Vianočného prekvAPPenia.

„Tento rok bol pre nás všetkých naozaj veľmi náročný a naši zákazníci si zaslúžia darčeky viac ako kedykoľvek predtým. Záleží nám, aby každý z nich dostal darček v Telekom aplikácii bez akýchkoľvek podmienok ku každej službe ako prejav vďaky za to, že je s nami. Pokračujeme tak v posilňovaní pozitívnej zákazníckej skúsenosti, ktorá je pre nás prioritou. Veríme, že divákov poteší aj naša vianočná kampaň, ktorá vychádza z reálneho insightu zo života,“ približuje Michal Mrnčo, manažér marketingovej komunikácie spoločnosti Slovak Telekom.

A ako dodáva, tak ako každý rok, aj tieto Vianoce strávi množstvo ľudí na Slovensku Štedrý večer v práci. Vďaka technológiám môžu byť ľudia na sviatky nielen v spojení, ale môžu sa aj obdarovať. A to, že Telekom pripravil darček pre všetkých, ukazuje príbehom o policajtovi, ktorý trávi Vianoce v práci. Počas nočnej služby mu zavolá jeho syn a vypytuje sa, či nezabudol dať jeho darček Mišovi.

Netradičnú dvojicu parťákov, policajta a jeho psa, môžeme okrem hlavného televízneho spotu vidieť aj v ďalších kratších televíznych reklamách, kde sa diváci bližšie zoznámia s vianočnou súťažou, ako aj ponukou operátora.

„Dnes je úplne bežné, že na Vianoce dostávajú darčeky aj naši štvornohí miláčikovia. Čo však robiť, keď ide o policajného psa, ktorý je na sviatky v práci? Odpoveď je jednoduchá: Vďaka technológiám ho obdarujeme na diaľku,“ hovorí kreatívny riaditeľ MUW Saatchi & Saatchi Jaroslav Vígh a dodáva: „Veríme, že toto je presne ten typ láskavého príbehu, ktorý patrí na televízne obrazovky v predvianočnom čase.“

Policajného psa Miša bude okrem TV spotov počas kampane vidieť aj na sociálnych sieťach, kde predstaví celú vianočnú ponuku operátora, benefity a výhry v sérii vtipných online videí, instagramových stories a facebookových postov.

Nočné natáčanie v centre Trenčína zabezpečila produkcia Protos Productions a réžie sa tentokrát ujala česká režisérska dvojica Mugshots. Intímnu vianočnú atmosféru spotu umocňuje originálna skladba od amerického speváka a skladateľa Matta Simonsa – Catch & Release.

Vizitka kampane:
Klient: Slovak Telekom – Petra Novotná, Michal Mrnčo, Denisa Šindelárová, Ondrej Mikuš
Agentúra: MUW Saatchi & Saatchi
Creative director: Jaroslav Vígh
Copywriter: Roman Hríbik, Ivana Polohová
Art director: Eduard Drexler, Veronika Holaňová, Katarína Sopková
Unit director: Tatiana Hrutková
Account manager: Zuzana Havranová
Strategy planner: Jakub Straka, Kamil Charvát
Produkcia: Protos Productions
Réžia: Mugshots – Tomáš Brožek & Jindra Malík
Kamera: Martin Chlpík
Postprodukcia: Ekran
Zvuková produkcia: K2 Zvuk
Hudba: Matt Simons – Catch & Release

01 - Modified: 2024-03-08 13:41:27 - Feat.: - Title: Rodina je ten najdôležitejší tím, odkazuje Telekom v novej kampani s Brankom Radivojevičom 02 - Modified: 2023-10-12 10:07:46 - Feat.: - Title: Telekom si v novom spote pripomenul tragédiu na Zámockej. Hovorí, že LGBTI+ komunita nemá žiť v strachu 03 - Modified: 2023-10-10 09:34:32 - Feat.: - Title: Ako si nájsť svoju cestu k úspechu na sociálnych sieťach a neohýbať trendy 04 - Modified: 2023-09-20 12:09:54 - Feat.: - Title: Telekom v novej kampani posúva hranice nekonečna 05 - Modified: 2023-10-04 08:45:13 - Feat.: - Title: Film TV reklama: Skutočné pohodlie s WOW wifi je svieže a má super casting
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 09:54