Digital PIE
StoryEditor

Stále je čas prihlásiť prácu do Digital PIE

18.01.2019, 14:27
Autor:
tsts
Práce môžete prihlasovať do 1. februára.

Digital PIE, súťaž, ktorá vyhlasuje najlepšie digitálne práce za uplynulý rok, otvorila svoje brány pre prihlasovenie prác. Agentúry tak môžu urobiť najneskôr do 1. februára. Ale pozor, od termínu závisí aj cena prihlášky. 

Súťaž Digital PIE má rovnako ako v minulých ročníkoch celkovo tri kategórie. Poroty budú posudzovať výkon kampaní (Performance), originalitu nápadu (Idea) a ich spracovanie (Execution). Práce môžu súťažiť v jednej, dvoch alebo všetkých troch kategóriách naraz a počet prác, prihlásených do jednotlivých kategórií od jedného prihlasovateľa nie je obmedzený.

O výsledkoch budú rozhodovať dve poroty. Špecializovaná porota, ktorá vyberie úvodnú selekciu zo všetkých prihlásených prác, sa skladá z 3 samostatných špecializácii: Performance, Idea, Execution. Členmi jednotlivých špecializácií bude vždy 5 porotcov v nasledovnom zložení: 3 porotcovia (za danú kategóriu) z Kmeňovej poroty + 2 vyžrebovaní spomedzi všetkých prihlasovateľov prác v danom ročníku v danej kategórii.

Kmeňovú porotu vyberajú organizátori a tvorí ju 13 odborníkov, špecialisti na kreativitu, craft, performance, zahraničný člen poroty, zástupca médií, klienta a združenia IAB Slovakia.  Kmeňová porota bude rozhodovať o finálnej podobe  shortlistu a tiež o udelení hlavných cien Digital PIE. Týmto spôsobom chceme zabezpečiť čo najväčšiu transparentnosť hodnotenia.

Slávnostné vyhlásenie víťazov spojené s afterparty sa uskutoční v marci tohto roka. 

Poplatky za prihlásenie práce sú v aktuálnom ročníku nasledovné:

  • januára až 18. januára (129 € – nečlenovia ADMA, 99 € členovia ADMA a IAB)
  • januára až 25. januára (149 € – nečlenovia ADMA, 99 € členovia ADMA a IAB)
  • po 25. januári (169 € – nečlenovia ADMA, 149 € členovia ADMA a IAB)

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 11:35