archív
StoryEditor

Je tu ďalšia možnosť byť lepší v digitálnom marketingu. Tentoraz v Košiciach

26.04.2019, 16:31
Autor:
(pš)(pš)
Z Česka prichádza na Slovensko vzdelávací projekt Digisemester.

V susednom Česku v priebehu štyroch rokov ukončilo vzdelávací projekt Digisemester tisíc absolventov. V týchto dňoch sa rozširuje tento projekt aj na Slovensku. Konkrétne v Košiciach sa na jeseň počas troch mesiacov stretne štyridsať uznávaných odborníkov z Česka a Slovenska, aby záujemcom odovzdali čo najviac informácií a skúseností zo sveta digitálneho marketingu.

Za projektom Digisemester stojí Jindřich Fáborský, ktorý je tiež otcom významného českého Marketing Festivalu. Veríme, že organizácia projektu Digisemester pomôže skvalitniť marketingové vzdelanie na Slovensku a obohatiť lokálnu marketingovú komunitu o kvalifikovaných marketérov z radov študentov aj pracujúcich,“  hovorí na margo Digesemestra  Fáborský. Spoluorganizátorom projektu je spoločnosť GymBeam, ktorá patrí k najpokrokovejším firmám v oblasti digitálneho marketingu na východnom Slovensku.

Fáborský tiež zdôrazňuje, že pri výbere prednášajúcich si organizátori zakladajú na objektivite. Nepozývajú si kamarátov, ale skutočných odborníkov. Aj preto sa na pódiu vystriedajú experti ako Michal Pastier, Ondrej Sláma, Jan Kvasnička, Maru Kortanová, Viktória Kajanovičová alebo Dalibor Cicman. Digisemester zverejnil kompletný program, záujemcovia sa môžu prihlásiť tu.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 10:38