ADMA
StoryEditor

ADMA digital marketing academy: Voľných je posledných päť miest

24.09.2019, 10:07
Autor:
ADMAADMA
Kurz digitálneho marketingu začína 3. októbra.

ADMA digital marketing academy v priestoroch agentúry Visibility v Starom meste spúšťa tretí ročník. ADMA sa teší veľkému záujmu zo strany uchádzačov, preto upozorňuje, že v akadémii zostalo posledných 5 miest. Ak máte záujem 3. októbra nastúpiť na kurz digitálneho marketingu a získať titul Master of digital marketing garantovaný ADMA asociáciou, mali by ste sa poponáhľať s prihláškou.

Počas 9 týždňov získate ucelený prehľad v oblasti online marketingu od tých najkompetentnejších z ADMA členských agentúr. 

Predstavujeme mentorov jednotlivých blokov:

Stratégia digitálnej komunikácie – Peter Šebo, PS:Digital

Peter pravidelne prezentuje na konferenciách, seminároch či školách a univerzitách. Vlastní a kreatívne vedie digitálnu marketingovú agentúru PS:Digital, ktorá získala viacero ocenení za digitálnu kreativitu, efektivitu aj PR. Je autorom a spoluautorom mnohých konferencií na Slovensku ako aj najväčšej konferencie o digitálnom marketingu Digital RULEZZ.

Kreatívna tvorba – Michal Pastier, Zaraguza

Michal je spolumajiteľ a kreatívny riaditeľ reklamných agentúr Zaraguza na Slovensku a Čechách, a taktiež v prvej slovenskej naming agentúre GoBigname. Michal bol v roku 2016 zaradený medzi Top 100 európskych inovátorov podľa Financial Times a Google. Rok predtým sa dostal na titulku magazínu Forbes Slovensko ako víťaz kategórie biznis 30 pod 30.

Content Marketing – Juraj Sasko, Visibility

Juraj V roku 2009 spoluzaložil digitálnu agentúru VISIBILITY, v priestoroch ktorej sa koná aj naša akadémia. VISIBILITY je zakladajúcim členom ADMA, kde Juraj pôsobí na pozícii Podpredsedu správnej rady. Okrem toho je externý lektor Google na Slovensku a v Českej Republike, národný prezident neziskovej organizácie JCI pre Slovensko za rok 2015 a člen združenia Mladých podnikateľov Slovenska.

Sociálne médiá - Marek Didák, Hype

Marek je kreatívny riaditeľ a spoluzakladateľ digitálnej agentúry Hype. Začínal ako social media marketér a neskôr pôsobil ako konzultant pre malé a stredné firmy. Ulietava si na najnovších digitálnych trendoch, čo sa odráža aj v pravidelnej relácii #DigiNews, kde zhŕňa najpodstatnejšie novinky, ktoré sa udiali za posledný mesiac na internete.

Sociálne média - Lívia Brtáňová, Hype

Lívia sa médiám a reklame venuje od roku 2011. Po založení a vedení hudobného online magazínu ju RTVS vybrala medzi porotcov Radio Head Awards. Z médií postupne prešla do sveta reklamy, kde využíva predovšetkým znalosti z psychológie masovej komunikácie a práce s publikom. Hrá sa so slovami a značkami od stratégie až po kreatívu.

Web & Aplikácie – Miroslav Murgaš, Core4

Miro stál pri zrode prvej slovenskej digitálnej agentúry – CORE 4, kde je spolumajiteľ a dodnes pôsobí ako CEO a CTO. V priebehu kariéry pomáhal významným značkám (Allianz-Slovenská poisťovňa, Globtel/Orange Slovensko, VÚB) pri ich prvých krokoch v online prostredí. Zažil prvé obchody na našom online mediálnom trhu a niektoré z jeho riešení reklamných formátov “otravovali” život celej generácii slovenských používateľov.

Médiá a plánovanie – Jiří Korpa-Ondo, Digiline

Jiří začínal v online marketingu ako media planner v agentúre Digitask, kde neskôr pôsobil na pozícii media director. Aktuálne pôsobí na pozícii mediálneho stratéga v najväčšej online mediálnej agentúre na Slovensku Digiline a špecializuje sa na tendre, nových klientov a nastavenie kľúčových stratégií pre klientov ako Orange, VÚB, Hyundai a Hornbach.

Výkonnostný marketing – Andrej Salner, Basta digital

Andrej Salner je jedným zo zakladateľov agentúry Basta digital a pôsobí ako senior konzultant pri tvorbe výkonnostných marketingových stratégií pre klientov. Má 15 rokov skúseností s digitálnym marketingom a optimalizáciou webových projektov pre vyhľadávače. Je členom boardu stredoeurópskej aliancie výkonnostných agentúr Bluealliance. Pre rok 2019 je jedným zo slovenských certifikovaných Google Partners trénerov (pre oblasť digital sales).

Analytika – Vladimír Cintula, Riesenia.com

Vlado pracuje v spoločnosti RIESENIA.com už viac ako 10 rokov. Predstavuje kombináciu dlhoročných skúseností s digitálnym výkonnostným marketingom a technologického vzdelania. Je jedným z rešpektovaných odborníkov na automatizáciu a personalizáciu výkonnostných kampaní medzi odbornou komunitou na Slovensku aj v Čechách.

Workshop digitálneho marketingu – Martin Woska, TRIAD Advertising

Martin je kreatívny a strategický riaditeľ a spolumajiteľ agentúry TRIAD Advertising, jednej z najinovatívnejších reklamných agentúr na Slovensku a v Čechách. Taktiež je prezidentom klubu najoceňovanejších kreatívcov Slovenska, ADC. Je držiteľom vyše 50-tich domácich aj zahraničných ocenení za kreativitu a efektivitu. Miluje synergiu medzi stratégiou a kreatívou a napriek všetkému dosiahnutému vie, že nič nevie.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 15:53