StoryEditor

Nechajte sa hýčkať Prezidentom a vychutnajte si dovolenku v Republike bubliniek. Môžete požiadať aj o občianstvo

17.02.2020, 09:33
Autor:
(pš)(pš)redred
Wiktor Leo Burnett a Socialists predstavujú novú kampaň pre Chȃteau Topoľčianky.

Agentúra Wiktor Leo Burnett sa v spolupráci so Socialists od minulého novembra stará o svojho nového klienta Chȃteau Topoľčianky. V týchto dňoch prichádza s novou komunikáciou. Úlohou agentúr bolo navrhnúť a vytvoriť novú fresh komunikáciu pre radu šumivých vín na čele s hlavným hrdinom – produktom Prezident. Ako si správne myslíte, sekty sú venované 1. československému prezidentovi T. G. Masarykovi, ktorého letným sídlom boli práve Topoľčianky.

Východiskom pre agentúru sa stala predstava o tom, aké by to bolo, keby sa Prezident ocitol na letných prázdninách. Boli by plné sladkého ničnerobenia sprevádzaného priateľskými rozhovormi a šumením bubliniek, ktoré pripomína šumenie mora? Vznikol tak kreatívny koncept odlišný od komunikácií, na aké sme pri vínach zvyknutí. Vznikla nová krajina – Republika Bubliniek, ktorej Prezidentom je práve hlavný produkt.

​A ako vyzerá Republika Bubliniek? Určite to nie je konkrétne miesto. Je to slávnostný pocit, ktorý máme, keď sa otvára fľaša šumivého vína. Je to krajina s výhľadom na neposedné bublinky, kde sa na pozdrav štrngá a kde sa ani Prezident neberie príliš vážne. V rámci kampane vznikla séria online videí, ktoré predstavujú túto svojskú krajinu. Ako prví prekročili jej hranice influenceri ako NatyKerny, Barbora Bakoš či Milan Bez Mapy. Vznikla nová webstránka, kde si okrem iného môže každý požiadať o občianstvo, ako aj Instagram profil, kde ste si mohli napríklad zasúťažiť aj o špeciálny azyl.

Vizitka kampane:

Agentúra: Wiktor Leo Burnett, Socialists
Klient: Vinárske závody Topolčianky
Creative Director: Štefan Andrejco
Strategy: Patrik Barták
Copywrite: Kristína Pavlendová
Art Director: Mária Karasová
Account: Anastasiya Kazmiruk, Andrea Vozarová
Social Media Manager: Michaela Stanová, Patrícia Al-Hadi
Graphic Designer: Daniel Spišiak

 Pozrite si ďalšie ukážky kampane:

Republika bubliniek

Republika bubliniek

Republika bubliniek

Republika bubliniek

​A Instagram:

Republika bubliniek

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 07:12