archív
StoryEditor

Poliklinika MEDANTE si vybrala agentúru 2Create

25.02.2022, 17:08
Autor:
redred
Agentúra má uchopiť komunikáciu pre rast polikliniky.

Poliklinika Medante v súčasnosti prechádza výraznými zmenami. Rozširuje svoje zameranie, pribúdajú nové ambulancie, spolupracujúci lekári aj nové medicínske služby. Prudký rast so sebou prináša aj sťahovanie do moderných a výrazne väčších priestorov vybavených ešte lepším technologickým vybavením.

„Tieto zmeny sú pre MEDANTE zásadným míľnikom. Na ich komunikáciu sme si preto zvolili agentúru, ktorá náš rast veľmi dobre uchopila strategicky a novú stratégiu zároveň premietla do atraktívnej a funkčnej kreatívy. V tom vidíme vysokú pridanú hodnotu 2Create,“ zhodnotil Michal Andrejco, zakladajúci partner MEDANTE.

Spoluprácu s novým klientom ocenil aj Martin Porada, CEO agentúry 2Create: „Sme veľmi radi, že našu filozofiu beyond marketingu sme mohli uplatniť aj pri takej dynamicky sa rozvíjajúcej spoločnosti, akou je MEDANTE. Naše riešenia majú často presah aj do produktov, služieb, obchodných stratégií a korporátnej DNA klienta. Teší nás, že naša spolupráca prispeje k ďalšiemu rozvoju a úspechu tejto výnimočnej polikliniky, na ktorú sa veľmi tešíme aj ako ich klienti. Od prvého momentu je medzi našimi tímami skvelá pracovná atmosféra a z tímu MEDANTE doslova vyžaruje ich zanietenie pre kvalitu služieb, ktoré poskytujú svojim klientom.“

Kampaň je rozdelená do niekoľkých strategických fáz a prvé výstupy v médiách bude možné vidieť už čoskoro.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 05:47