MUW Saatchi & Saatchi
StoryEditor

ČSOB pozýva na “runde s mestom”

05.03.2022, 13:46
Autor:
REDRED
V novej kampani propaguje Bratislava Marathon.

Najväčší bežecký sviatok v hlavnom meste ČSOB Bratislava Marathon sa blíži a opäť prináša možnosť všetkým začínajúcim aj pokročilým bežcom užiť si spoločný beh mestom. ČSOB ako generálny partner podujatia prichádza s kampaňou, ktorej hlavným motívom je práve spoločný beh ako príprava na podujatie.

“Komunitný beh má totiž mnoho výhod. Jeden druhého dokáže potiahnuť, často sa vo dvojici či skupine nerieši odbehnutá vzdialenosť, čas alebo tempo, no vie tiež spojiť rôzne vekové kategórie a pritiahnuť tak k behu aj tých, ktorí sa možno doteraz neodvážili začať,” vymenúva agentúra MUW Saatchi & Saatchi, ktorá stojí za tvorbou kampane.

Spot, ktorý propaguje podujatie, sprevádza známa skladba Tublatanky “Rande s mestom”. Jej upravený text sa stal neoficiálnou bežeckou hymnou 17. ročníka ČSOB Bratislava Marathonu. Hlavní hrdinovia online videa svojím spevom počas tréningu inšpirujú všetky vekové kategórie, hendikepovaných nevynímajúc, aby sa k nim pridali a pripravili sa na jednu z disciplín, ktorú si na ČSOB Bratislava Marathone nájde každý. “Užijú si runde s mestom,” opisuje agentúra.

Spot sa natáčal pod režisérskou taktovkou Paulíny Mačákovej na miestach, ktoré bežci aj nebežci veľmi dobre poznajú. Kampaň okrem vizuálu a videa doplnia v online priestore ďalšie aktivity úzko spojené s hlavnou ideou pod názvom “runde s mestom”.

„Boli by sme veľmi radi, keby táto kampaň motivovala čo najviac ľudí ísť si zabehať. Chvíľu som aj ja rozmýšľal, že by som sa zapojil do tohto ročníka ČSOB Bratislava Marathonu, ale počas natáčania sme sa po Bratislave nabehali až-až,“ uvádza Jakub Kuvik, kreatívny riaditeľ MUW Saatchi & Saatchi.

Vizitka kampane:
Klient: ČSOB (Miroslava Juráčiková)
Agentúra: MUW Saatchi & Saatchi
Creative Director: Jakub Kuvik
Art Director: Peter Danada
Copywriter: Juraj Chmel, Tomáš Romanec
Strategy Planner: Jakub Straka
Account Director: Hanka Krupová
Account Manager: Petra Kalmárová
Produkcia: Cookie Films
Režisér: Paulína Mačáková

01 - Modified: 2024-02-22 09:14:16 - Feat.: - Title: ČSOB v maratónskej komunikácii motivuje ľudí, aby nepozerali na výhovorky 02 - Modified: 2023-11-02 10:54:23 - Feat.: - Title: ČSOB má novú hovorkyňu. Stala sa ňou Michaela Lovásová 03 - Modified: 2023-07-28 14:50:15 - Feat.: - Title: Ľudia bez domova či psy v útulku a prázdniny? ČSOB dáva účty zadarmo tretiemu sektoru 04 - Modified: 2023-05-17 12:59:21 - Feat.: - Title: Zažite komfort v cestovaní vďaka bankovej aplikácii 05 - Modified: 2023-03-16 15:03:35 - Feat.: - Title: Otvorenosť, efektivita a rýchlosť: Tieto témy dominujú internej komunikácii (anketa)
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 01:33