StoryEditor

PR agentúra Grayling má nové vedenie pre Česko a Slovensko

29.03.2022, 09:08
Autor:
(red)(red)
Novou výkonnou riaditeľkou sa stala Anna Balíčková.

Anna Balíčková sa stala novou výkonnou riaditeľkou pre Čechy a Slovensko v medzinárodnej komunikačnej agentúre Grayling, ktorá sa špecializuje na komunikáciu v oblasti Public Relations a Public Affairs. Do vedenia slovenskej a českej pobočky agentúry bola menovaná 1. marca.

Anna Balíčková bude viesť tímy konzultantov, ktorí sa špecializujú na komunikáciu v oblasti PR a PA v obidvoch krajinách. Jej cieľom bude úzko prepojiť miestne kancelárie s materskou sieťou, ktorá sídli v Londýne.

„Anna do Graylingu prináša široké a dlhoročné skúsenosti z komunikácie ako na českom, tak aj na slovenskom trhu, vrátane expertízy v oblasti integrovaných marketingových kampaní. Naším cieľom je užšie prepojiť českú a slovenskú pobočku Graylingu a využiť synergie medzi tímami agentúry, ako aj podporu medzinárodnej siete Grayling. Naďalej sa budeme zameriavať na poskytovanie integrovaných public relations a public affairs služieb, zároveň ešte viac posilníme ponuku agentúry v oblasti integrovaných marketingových služieb,“ povedal Peter Fecko, Regional CEO, Grayling Central & Eastern Europe.

Anna Balíčková pracuje v oblasti komunikácie už takmer 20 rokov. Vyštudovala žurnalistiku na Karlovej univerzite. Ako novinárka začala pracovať už počas štúdií, v čom pokračovala aj po škole. Následne pôsobila 10 rokov v agentúre AMI Communications. Má skúsenosti aj z pôsobenia na medzinárodných pozíciách v rôznych spoločnostiach, vrátane Corporate Affairs Director pre strednú Európu v spoločnosti Mars alebo ako PR manažérka pre Českú republiku a Slovensko v spoločnosti L'Oréal. V posledných rokoch sa špecializuje na strategické poradenstvo pre medzinárodných klientov a tvorbu integrovaných marketingových kampaní.

Agentúra Grayling bola prvou medzinárodnou agentúrou, ktorá vznikla v regióne strednej a východnej Európy v 90. rokoch a v posledných desaťročiach výrazne rozšírila svoju prítomnosť v tomto regióne. V súčasnosti prevádzkuje 26 pobočiek v 18 krajinách Európy a na všetkých trhoch výrazne investuje do užšieho prepojenia svojich zamestnancov, biznisu a vzájomného zdieľania skúseností. Grayling poskytuje integrovanú komunikáciu v oblasti PR a PA prevažne medzinárodným klientom. Medzi klientov českej a slovenskej pobočky patria napríklad spoločnosti Visa, Google či Albert. Agentúra Grayling je súčasťou spoločnosti Huntsworth PLC.

01 - Modified: 2022-07-05 11:14:43 - Feat.: - Title: Marketer´s View: Posilníme špecializáciu v oblasti integrovaných marketingových kampaní 02 - Modified: 2021-04-29 13:41:51 - Feat.: - Title: Politici a sociálne siete: Na Instagrame je aktívnych takmer 60 percent poslancov Národnej rady 03 - Modified: 2021-04-14 12:02:33 - Feat.: - Title: Agentúra Grayling vymenovala Petra Fecka za nového CEO pre región strednej a východnej Európy 04 - Modified: 2020-11-19 09:21:35 - Feat.: - Title: 5 tipov na organizáciu virtuálnej tlačovej konferencie 05 - Modified: 2020-05-12 09:42:58 - Feat.: - Title: Komunikačné trendy počas pandémie COVID-19
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 10:41