Predajňa HalfPrice konečne už aj na SlovenskuHalfPrice
StoryEditor

Nová značka HalfPrice prináša na Slovensko revolúciu v nakupovaní

26.04.2022, 07:40
Autor:
hrnhrn
Prvá predajňa HalfPrice bude otvorená 28. apríla v Nitre.

Viete, čo je off-price? Ak ste už pri nakupovaní zažili vzrušujúcu radosť, keď sa vám váš vysnívaný dizajnérsky kúsok podarilo kúpiť za dobrú cenu, mali by ste vedieť o novej značke HalfPrice, ktorá bude od 28. apríla  dostupná aj na Slovensku. 

V HalfPrice zákazníci nájdu široký sortiment od módy až po doplnky do domácnosti, či športové potreby, pričom nové produkty a špeciálne ponuky sa objavia každý deň,  „Je to skutočná nákupná revolúcia, absolútny shoppingový zážitok. Jeho podstatou nie je uvádzanie nových kolekcií. Nedizajnujeme vlastné oblečenie, neobjednávame kolekcie u krajčírov, nečakáme, kým budú vyrobené. Naša ponuka je postavená na hotových veciach, ktoré dokážeme nájsť v portfóliu obľúbených značiek. Špecializujeme sa na vysoko kvalitné, značkové veci ktoré korešpondujú s najnovšími trendami. A to všetko až o 80 percent lacnejšie,“ hovorí Joanna Czyżewská, viceprezidentka obchodného oddelenia HalfPrice.

HalfPrice ponúkne viac ako 1000 značiek z celého sveta. „Tím našich nákupcov a trendsetterov je v úzkom kontakte s módnymi značkami a dizajnérmi. Na dennej báze vyhľadávajú ponuky zaujímavé pre lokálnych zákazníkov a negociujú o cenách tak, aby si ich fanúšikovia kvalitnej módy mohli kúpiť za čo najvýhodnejšiu cenu. Nové kúsky k nám prichádzajú každý deň. Mnohé veci k nám prichádzajú v limitovanom počte, niektoré len v jednom kuse,“ opisuje princíp HalfPrice Joanna.

Prvá predajňa s konceptom off-price bude otvorená v Nitre v novom obchodnom centre Promenada. Zákazníci si budú môcť zo širokej škály produktov vrátane oblečenia, obuvi, kozmetiky, hračiek a bytového zariadenia. Slovenská pobočka sa tak pridá k 60 predajniam HalfPrice v Rakúsku, Poľsku, Česku, Maďarsku a Chorvátsku. 

Predajňa HalfPrice konečne už aj na Slovensku Predajňa HalfPrice konečne už aj na Slovensku HalfPrice

01 - Modified: 2022-05-04 08:20:20 - Feat.: - Title: Prvá predajňa HalfPrice na Slovensku je už otvorená. Takto vyzerá
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 11:29