StoryEditor

Prvá predajňa HalfPrice na Slovensku je už otvorená. Takto vyzerá

04.05.2022, 09:37
Autor:
rmrm
Koncept HalfPrice je dostupný na siedmich európskych trhoch.

V Nitre bola 28. apríla 2022 otvorená prvá slovenská predajňa HalfPrice, kde zákazníci nájdu ponuku produktov známych značiek z celého sveta v zľavách až do 80 %. Sortiment predajne off-price reťazca zahŕňa oblečenie, obuv, módne doplnky, športový sortiment, bytové dekorácie a doplnky do kuchyne či pre domácich miláčikov.

HalfPrice Nitra

„Je to skutočná nákupná revolúcia, absolútny shoppingový zážitok. Jeho podstatou nie je uvádzanie nových kolekcií. Nedizajnujeme vlastné oblečenie, neobjednávame kolekcie u krajčírov, nečakáme, kým budú vyrobené. Naša ponuka je postavená na hotových veciach, ktoré dokážeme nájsť v portfóliu obľúbených značiek. Špecializujeme sa na vysoko kvalitné, značkové veci ktoré korešpondujú s najnovšími trendami. A to všetko až o 80 percent lacnejšie,“ hovorí Joanna Czyżewská, viceprezidentka obchodného oddelenia HalfPrice.

HalfPrice Nitra

Rok po svojom debute má značka HalfPrice viac ako 60 kamenných predajní v ktorých ponúka viac ako 1000 značiek z celého sveta, rozvíjajúci sa e - shop a pôsobí na siedmich zahraničných trhoch.

HalfPrice Nitra

HalfPrice Nitra

HalfPrice Nitra

HalfPrice Nitra

HalfPrice Nitra

„Expanzia na zahraničné trhy je jedným z našich strategických cieľov. Slovensko je siedmym trhom, na ktorom sme v tomto roku debutovali. Rozvoj značky je úspechom celého tímu. Rozhodovaniu o smerovaní obchodných aktivít vždy predchádzajú dôkladné analýzy a pozorovanie očakávaní zákazníkov v danom regióne. Sme presvedčení o tom, že koncept multibrandového reťazca s modelom off-price si získa srdcia obyvateľov Slovenska,“ hovorí Adam Holewa, prezident predstavenstva HalfPrice.

„V Nitre bola otvorená predajňa HalfPrice v novom nákupnom centre Galéria Promenáda. Prvá slovenská predajňa sa rozprestiera na ploche cez 1500 m2, kde zákazníci nájdu rozmanitú ponuku tovarov prispôsobenú vkusu slovenských lovcov módnych trendov za výhodné ceny. Začíname vo veľkom slovenskom meste, no už teraz máme naplánované ďalšie atraktívne lokácie pre naše predajne na Slovensku,“ dodáva Joanna Czyżewska, viceprezidentka správnej rady HalfPrice pre predaj.

HalfPrice Nitra

HalfPrice Nitra

​​V Európe je už viac ako 60 obchodov HalfPrice. V decembri 2021 začal aj online predaj produktov v Poľsku. Koncept je dostupný v Rakúsku, Poľsku, Českej republike, Slovinsku, Chorvátsku i v Maďarsku. 

01 - Modified: 2022-04-26 05:41:36 - Feat.: - Title: Nová značka HalfPrice prináša na Slovensko revolúciu v nakupovaní
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
09. apríl 2024 22:25