YouTube reprofoto
StoryEditor

Websupport spúšťa svoju historicky prvú televíznu kampaň

16.08.2021, 14:32
Autor:
REDRED
Koncept medzinárodnej kampane vytvorila agentúra Darwin and the Machines.

Najväčší slovenský poskytovateľ hostingových služieb Websupport spúšťa svoju historicky prvú televíznu kampaň, a to v čase, keď spoločnosť ako značka vstupuje aktívnejšie aj na český a maďarský trh. Cieľom kampane je osloviť širšie publikum, ako ponúka online priestor, a predstaviť doménové a hostingové služby s najjednoduchšou správou a ovládaním.  

Súčasťou novej komunikácie je na všetkých troch trhoch aj úplne nová vizuálna identita. Postarala sa o ňu agentúra GoBigname, ktorá stojí aj za návrhom nových kódov značky, vrátane unikátneho maskota a písma na mieru. 

Ide o viac ako len o nové logo, identitu či maskota. Chceme ľuďom pomôcť so vstupom do online priestoru. Vďaka medzinárodnému zázemiu a tomu, že pôsobíme na každom trhu lokálne, dokážeme prinášať na každý trh služby a produkty svetovej kvality,“ vyjadril sa Ján Cifra, CEO Websupportu pre CEE región.

Celkový koncept medzinárodnej kampane vytvorila agentúra Darwin and the Machines. Práve ľahkosť a jednoduchosť sme chceli preniesť aj do komunikácie, a tak sme vytvorili vlastný svet, v ktorom náš hrdina pomáha lusknutím prstov založiť webstránky komukoľvek. Univerzálny insight a unikátna exekúcia tak majú šancu fungovať na rôznych trhoch,” hovorí Michal Pastier, kreatívny riaditeľ Darwin and the Machines.

„Pripraviť medzinárodnú kampaň a pomôcť zjednotiť značku na viacerých trhoch je presne dôvod, prečo naša agentúra vznikla,” dodáva Martin Blaško, CEO slovenskej pobočky Darwin and the Machines.

Vizitka kampane:

Klient: Websupport

Agentúra: Darwin and the Machines

Creative director: Michal Pastier

Strategy director: Juraj Pobjecký

Project management: Martin Blaško

3D Produkcia: Alien studio

Réžia: Dano Dekan

Hudba: FatMusic

01 - Modified: 2021-06-23 03:48:17 - Feat.: 0 - Title: Darwin and the Machines prichádzajú s prvou kampaňou 02 - Modified: 2021-07-14 17:06:43 - Feat.: 0 - Title: Pozrite sa, aká je pravda o podnikaní podľa Darwin and the Machines 03 - Modified: 2020-07-03 15:23:14 - Feat.: 0 - Title: Stopku Facebooku dal WebSupport, ale aj Volkswagen Finančné služby
01 - Modified: 2019-02-11 14:29:06 - Feat.: - Title: Truban predáva WebSupport
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 12:04