bratislavamarathon
StoryEditor

ČSOB vám odpustí tri mesiace splátky hypotéky. Stačí vyliezť na horolezeckú stenu na Marathone

29.03.2017, 08:58
Autor:
redred
Z tých, ktorí vylezú po stene, sa bude losovať.

Najznámejší ČSOB Marathon sa blíži. Už tento víkend sa Bratislava zmení na bežecké mesto. Banka si toto podujatie nenechá ujsť ani na marketingové aktivity. Tento rok pripravili súťaž, v ktorej, ak vyleziete na horolezeckú stenu, môžete hrať o odpustenie troch mesiacov splácania hypotéky. Stenu nájdete v Playzone  na námestí pred obchodným centrom. Banka tak pokračuje v napĺňaní motta hypotéka od ČSOB vás podrží“. Návštevníci tak budú môcť na vlastnej koži vyskúšať, že je dobré mať istenie. Súťažiť môžu nielen noví klienti banky ale tiež existujúci. 

Autorom kreatívneho návrhu prepojenia lezeckej steny, hypotéky a maratónu je PR agentúra DYNAMIC RELATIONS 2000. Výherca sa bude losovať 2. apríla 2017.

Minulý rok si ČSOB pripravili detektor tváre, tzv. Faceboard, ktorý určil vek, pohlavie a emócie okoloidúcich ľudí. Následne im ponúkol veci, po ktorých by mohli daní ľudia túžiť a sporenie od ČSOB, ktoré im k vytúženým veciam malo pomôcť. Inšpirátor sporenie, ako ho nazývajú, si budú môcť návštevníci maratónu vyskúšať aj tento rok. 

"V týchto netradičných formátoch marketingového oslovenia vidíme veľký potenciál ako zaujať klienta, nakoľko sa spájajú s pozitívnou emóciou a neraz aj momentom prekvapenia. Budú doplnené samozrejme aj možnosťou príjemného posedenia, kvalitnej kávy, prvotriedneho servisu a ďalšími zaujímavými atrakciami," hovoria zástupcovia ČSOB. 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. apríl 2024 01:21