Aktuálna letná kampaň Slovak Telekomu od agentúry MUW Saatchi & Saatchi.
StoryEditor

Slovak Telekom vyhlasuje tender

15.06.2022, 09:49
Autor:
rmrm

Hľadá novú fullservisovú agentúru.

Ako Stratégie informoval Michal Mrnčo, manažér marketingovej komunikácie zo spoločnosti Slovak Telekom, telekomunikačný operátor vyhlasuje tento týždeň výberové konanie na kreatívnu agentúru, ktorej hlavnou náplňou bude zastrešiť všetky strategické a komunikačné aktivity od nadlinkovej a podlinkovej komunikácie, komunikácie na sociálnych sietiach a aktivity spojené s priamou a retailovou komunikáciou vrátane komunikácie smerom na biznis zákazníkov.

„Hľadáme agentúru, ktorá bude podieľať na stratégii a budovaní značky. Zároveň hľadáme partnera na dlhodobú spoluprácu, ktorý má skúsenosti s veľkými klientmi a má chuť sa podieľať na komunikácii značky na úrovni lokálnych aj nadnárodných projektov,“ približuje Michal Mrnčo.

Tender bude prebiehať minimálne v troch kolách, po ktorých bude na jeseň 2022 vyhlásený úspešný kandidát.

Aktualizácia:

„Výberové konanie bude mať viacero kôl a pri rozhodovaní budeme dávať doraz na niekoľko faktorov: Spôsob ako jednotlivé agentúry uchopia stratégiu a navrhnú kreatívne koncepty na stanovený brief. Do úvahy tiež budeme brať finančné parametre, ale napríklad aj to, či funguje chémia medzi nami a agentúrou, a mnoho ďalších aspektov. Predbežný výber agentúr do prvého kola sme si stanovili. Zamerali sme sa na agentúry, ktoré majú skúsenosti s veľkými klientami, s komplexnými 360-stupňovými kapaniami a ktoré v dlhodobom horizonte dosahujú úspechy či už na domácom fóre, ale aj na medzinárodnom. Samozrejme, ak nás niektorá z agentúr bude kontaktovať, budeme sa ňou zaoberať a prehodnotíme ich možný vstup do výberového konania,“ približuje Michal Mrnčo.

Dvornou agentúrou Slovak Telekomu je MUW Saatchi & Saatchi, ktorá svoju pozíciu obhájila aj v tendri z konca roku 2014, v konkurencii siedmich agentúr zo Slovenska a Česka. „V roku 2011 sme zavŕšili proces integrácie uvedením novej spoločnosti Telekom, ktorá nahradila dovtedy existujúce značky T-Com a T-Mobile a od tohto momentu spolupracujeme so spoločnosťou MUW Saatchi & Saatchi,“ dodáva Michal Mrnčo.

01 - Modified: 2024-03-08 13:41:27 - Feat.: - Title: Rodina je ten najdôležitejší tím, odkazuje Telekom v novej kampani s Brankom Radivojevičom 02 - Modified: 2023-10-12 10:07:46 - Feat.: - Title: Telekom si v novom spote pripomenul tragédiu na Zámockej. Hovorí, že LGBTI+ komunita nemá žiť v strachu 03 - Modified: 2023-10-10 09:34:32 - Feat.: - Title: Ako si nájsť svoju cestu k úspechu na sociálnych sieťach a neohýbať trendy 04 - Modified: 2023-09-20 12:09:54 - Feat.: - Title: Telekom v novej kampani posúva hranice nekonečna 05 - Modified: 2023-10-04 08:45:13 - Feat.: - Title: Film TV reklama: Skutočné pohodlie s WOW wifi je svieže a má super casting
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 00:02