StoryEditor

Elektromobilita je nezvratná súčasť dopravy budúcnosti

17.08.2022, 10:54

V auto moto rezonuje téma elektromobility. Dopravu budúcnosti prezentovala širokej verejnosti prostredníctvom eventov v rôznych mestách na Slovensku aj značka Mercedes-Benz. „Najviac nás teší, že si k našim elektromobilom tak našli cestu aj ľudia, ktorí im z dôvodu absencie kvalifikovaných argumentov a objektívnych informácií dosiaľ nedôverovali,“ hovorí Ingrid Janečková, marketingová manažérka spoločnosti Mercedes-Benz.

Nie je to tak dávno, ako ste realizovali event zameraný na propagáciu elektrických modelov vozidiel vašej značky. V tejto súvislosti ma zaujíma, do akej miery sa vám darí budovať povedomie o výhodách práve týchto – na slovenských cestách ešte nie takých rozšírených vozidiel.

Naším naposledy realizovaným eventom bola EQ Roadshow. V rámci nej sme v štyroch vybratých slovenských mestách od východu republiky až po jej západ na prelome mája a júna predstavili flotilu našich šiestich elektrických modelov značky Mercedes-EQ. Podarilo sa nám zaujať modelovou rôznorodosťou, v rámci ktorej sme odprezentovali kompaktné mestské SUV vozidlo EQA, modely EQB a EQC, našu exkluzívnu luxusnú limuzínu EQS, veľkopriestorovú limuzínu EQV a hlavnú „hviezdu eventu“ – „horúcu“ novinku na slovenskom trhu – biznis sedan EQE.

Vami spomínané mod...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 06:03