StoryEditor

Content agency mení názov na Contedy a posilňuje svoje rady o Miroslava Gerbela

26.05.2023, 14:06
Autor:
redred

Táto transformácia prináša nielen nový názov, ale aj ďalšie zmeny, ktoré posilnia postavenie agentúry na trhu influencer a content marketingu.

Renomovaná, slovenská digitálna agentúra Content agency, založená pred 7 rokmi samotnou CEO Jana Malaga, získava nové meno - Contedy. Táto transformácia prináša nielen nový názov, ale aj mnoho ďalších zmien, ktoré posilňujú postavenie agentúry na trhu influencer a content marketingu.

Contedy, predtým známa ako Content agency, sa etablovala ako úspešná full service influencer a content agentúra a stala sa obľúbenou voľbou klientov. Za uplynulé roky si vybudovala pevné postavenie na trhu a môže sa pochváliť najväčšou databázou priamych kontaktov na slovenských influencerov. 

image

Content agency mení názov na Contedy.

Dôverujú im desiatky značiek

Jej referencie zahŕňajú spolupráce s renomovanými značkami ako UPC Slovakia, Lelosi, Yves Rocher, Reserved, Empik Foto, Cord Blood Center a desiatky ďalších. Výsledkom ich dlhoročného snaženia nie sú iba spokojní klienti, ale aj nedávne zlaté ocenenie Digital Pie za excelentný výkon v performance kampani pre e-shop Factcool.

Silnejúca pozícia na trhu

V roku 2023 sa zverili do rúk skúsených marketérov aj značky ako Valentis, Concept Clinic, SportWell, Koberce.sk či Brendon. Ich marketingovým a obchodným cieľom je nadviazať spolupráce so slovenskými influencermi a získať nových zákazníkov cez sociálne siete.

image

Nová posila v Contedy Miroslav Gerbel.

Contedy rozširuje svoje rady

Spoločnosť Contedy zároveň neustále posilňuje svoje rady. Najnovším prírastkom je Miroslav Gerbel, Content specialist, ktorý prináša bohaté skúsenosti z reklamných a filmových projektov. Jeho príchod z kreatívneho tímu Mannschaft do tímu Contedy vnáša novú dávku originality a inovácie, čím sa spoločnosť posilňuje vo svojej schopnosti prinášať svieži obsah.

Jana Malaga, zakladateľka a výkonná riaditeľka Contedy, je z tejto kreatívnej transformácie nadšená: "Nový názov, Contedy, je vyjadrením našej viery v to, že prepojenie zrozumiteľnosti a zapamätateľnosti je v našom živote a práci kľúčové. Veríme, že ponúkanie kvalitných služieb je rovnako dôležité ako názov, ktorý je ľahko uchopiteľný pre našich klientov. S Contedy otvárame dvere novým možnostiam a spôsobom, ako sa prezentovať.“

image

Content & Influencer Marketing Specialist Contedy Jana Malaga.

Aj napriek zmene názvu zostávajú hodnoty a ciele firmy nezmenené. Meno Contedy len odráža stálu snahu prinášať pre zákazníkov autentické príbehy a budovať dlhodobé vzťahy s klientami. 

Prvá influencer marketing konferencia

V snahe rozširovať povedomie o influencer marketingu sa Contedy zároveň rozhodlo spolu s IAB Slovakia zorganizovať prvú influencer marketing konferenciu v Bratislave. Tá je prvou konferenciou svojho druhu na Slovensku, zameranou výlučne na influencer marketing a uskutoční sa už 31. mája 2023 v priestoroch HubHub Twin City v Mlynských Nivách.

Účastníci tu budú mať príležitosť získať cenné informácie a insighty od profesionálov so skúsenosťami z desiatok influencerských kampaní.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 18:09