StoryEditor

Svoj videoportál už bude mať aj Zoznam

15.02.2019, 08:36
Autor:
tsts
Novinku spúšťa Zoznam v týchto dňoch.

Do produktového portfólia Zoznamu pribudol video portál Zoznam TV. Návštevníkom ponúka vlastnú video produkciu prehľadne agregovanú na jednom mieste.

Videá vlastnej produkcie na weboch Zoznamu nie sú novinka. Špecializovaný  video web, ktorý združuje výlučne audiovizuálny obsah  a je  len prirodzeným vyústením kontinuálne zvyšujúceho sa dopytu on-line publika po takomto contente.

Dizajn video portálu je čistý a minimalistický, pripravený s dôrazom na funkčnosť a jednoduchú orientáciu používateľa na stránke. Obsah tvoria redakčné videá z domáceho spravodajstva, športového diania či šoubiznisu.

V pláne je postupné spustenie vlastných publicistických relácií, video rozhovorov s inšpiratívnymi Slovákmi a  osobnosťami z politickej, športovej, šoubiznisovej sféry.

„Rozšírením webového portfólia o video portál sme chceli zvýšiť komfort našim návštevníkom, ktorí preferujú video content pred klasickými článkami. Zároveň chceme vytvoriť ďalší priestor, ktorý by bol zaujímavý pre našich klientov. Dopyt po videoreklame neustále narastá, už teraz u nás tvorí viac ako 20 percent podielu z reklamných príjmov. Vidíme potenciál  aj v posilnení natívnej video reklamy.“, objasňuje vznik Zoznam TV, CEO Zoznamu, Martin Mác.

Zoznam TV

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 14:58