StoryEditor

Súboj o novú SuperStar: Tieto piesne zaspievajú v superfinále traja Slováci a dvaja Česi

31.05.2020, 19:20
Autor:
(pš)(pš)
Pozrite si, s akými piesňami sa pätica finalistov predstaví.

Zábavná šou SuperStar kvôli špeciálnym podmienkam v krajinách musela prejsť viacerými zmenami, napriek tomu, ju mnohí považujú za jednu z najvydarenejších za posledné obdobie. Zásluhu na tom nemajú iba súťažiaci, ale aj porota, ktorá sa prvýkrát predstavila v päťčlennom zložení. Okrem speváka Paľa Haberu, či moderátora Leoša Mareša je jej súčasťou česká speváčka a kedysi aj finalistka Superstar Monika Bagárová, česká herečka Patricie Pagáčová a hudobník Marián Čekovský.

​Už dnes večer sa v superfinále porote a divákom predstaví pätica najlepších spevákov, ktorí vzišli z minulotýždňového prvého finálového kola. Superfinalisti budú bojovať o víťazstvo, výhrou je okrem titulu SuperStar 2020 šek v hodnote 75-tisíc eur .

Podobne ako minulý týždeň, aj tento večer pôjde o živý prenos, v ktorom sa každý finalista predstaví s dvomi pesničkami. "Divácke hlasovanie sa pozastaví," hovorí režisér Pepe Majeský šou pre Eurotelevíziu, "a SuperStar opustia ďalší dvaja súťažiaci s najnižším počtom hlasov. Z troch najúspešnejších sa stanú superfinalisti a divákom zaspievajú ešte raz," predstavuje priebeh dnešného večera Majeský.

Nariek tomu, že v dôsledku prísnych opatrení sa aj dnešný večer uskutoční bez divákov, pôjde o emotívny a zábavný večer, pretože o víťazovi rozhodnú svojimi sms hlasmi diváci pri televíznych obrazovkách. Pozrite si zoznam pesničiek, s ktorými večer zabojujú piati superfinalisti.

Dominika Lukešová, bola jedným z najväčších prekvapení minulotýždňového postupu do superfinále. Na večer má pripravené tieto hity: 

  • Billie Eilish: No Time to Die

  • Ewa Farna: Na ostří nože

  • Derniére Danse: Indila

Markíza

​Jedna z najmladších účastníčok v tohtoročnej SuperStar je Slovenka Diana Kovaľová, ktorá s rodičmi dlhodobo žije v Španielsku. Porota nie raz o nej vyjadrila, že ide o jeden z najväčších hlasov v histórii SuperStar, aj preto, je dnes Diana jednou z vážnych favoritov na celkového víťaza. Diana Kovaľová sa predstaví s týmto playlistom:

    • Adele: Set Fire to The Rain

    • Elán: Voda, čo ma drží nad vodou

    • Lewis Capaldi: Someone You Loved

    Markíza

    ​Ďalšia Slovenka, ktorá porotu v minulých kolách oslovila nielen hlasom a speváckym talentom, ale aj svojou premenou. Barbora Piešová je skôr športový typ, no v posledných kolách z nej doslova vďaka stylistom a vizážistom stala kráska, ktorá nielen porotu prekvapila svojim elegantným zjavom. Svojská, ale najmä vtipná Barbora zaspieva tieto hity:

    • The Pointer Sisters: I'm So Excited

    • Richard Muller: Milovanie v daždi

    • Imagine Dragons: Next to Me

    Markíza

    ​O titul SuperStar bude dnes večer bojovať aj Giovanni Ricci, ktorý na seba upozornil nielen exotickým výzorom, ale najmä presvedčivým speváckym výkonom. Na začiatku prišiel súťažiť so svojou priateľkou Martinou Koniarikovou, tá sa ale do superfinále nedostala. Giovanni dnes bude bojovať aj s hitom od Karola Duchoňa, čo v jeho podaní môže byť celkom zaujímavé. Tu je zoznam troch piesní, ktoré si superfinalista pripravil na dnešný rozhodujúci večer:

    • Elton John: Your Song

    • Karol Duchoň: Mám ťa rád

    • Justin Bieber: Love Yourself

    Markíza

    ​Piaty, ale z ďaleka nie posledný je Martin Schreiner, ktorý patrí k favoritom večera. Porota ho ako jediného zo všetkých chlapcov poslala bez porady rovno do finálových kôl. Zatiaľ čo v prvom finále ohúril piesňou Petra Muka Tančíš sama, v slávnostnom superfinále sa predstaví s týmto playlistom:

    • Celine Dion: My Heart Will Go On
    • Jiří Korn: Žál se odkládá

    • Christina Aguilera: Say Something

    Markíza

    ​Veľkým otáznikom slávnostného večera, bude nielen to, kto sa stane víťazom, ale aj to, či do porotcovského kresla zasadne jedna z porotkýň, a to Monika Bagárová. Tá sa totiž v uplynulých dňoch stala mamičkou a na svet priviedla dievčatko s netradičným menom Rumia.

    O tom, akými zmenami musela prejsť tohtoročná SuperStar a čím je výnimočná, si môžete prečítať tu:

    menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
    24. apríl 2024 05:48