StoryEditor

Televízia Joj uvedie na jeseň komediálny seriál Lajna

06.05.2021, 18:50
Autor:
redred
Tretiu sériu Lajny pripravuje televízia Seznam v koprodukcii s televíziou JOJ.

Televízia JOJ v spolupráci s českou celoplošnou terestriálnou Televíziou Seznam pripravujú nakrúcanie tretej série komediálneho seriálu Lajna z pera scenáristu Petra Kolečka a pod vedením kreatívneho producenta Daniela Strejca. Prichádzajúca séria s podtitulom Zúčtovanie je určená primárne pre televízne vysielanie. Nakrúcanie seriálu odštartuje v najbližších dňoch a za jeho realizáciou stojí stále rovnaký tím.

Televízia Seznam

Lajna sa presúva z internetu na televízne obrazovky

​„Sledovanosť Televízie Seznam neustále rastie. V januári sme mali, podľa merania ATO-Nielsen Admosphere, mesačný divácky zásah 2,9 milióna divákov, a to budeme pre nich tento rok pripravovať ešte niekoľko nových vlastných programov. Z hranej tvorby to bude práve seriál Lajna 3. Prvé dve série si v online prostredí získali milióny fanúšikov. Je čas seriál posunúť ďalej a ponúknuť ho televíznym divákom na českom i slovenskom trhu. Preto sme radi, že máme tak silného koprodukčného partnera, akým je televízia JOJ. Z Lajny sa tak stáva medzinárodný projekt, a to nielen vďaka spolupráci dvoch celoplošných televíznych staníc, ale tiež vďaka prostrediu, v ktorom sa nakrúca a deju, ktorý sa v seriáli odohráva,“ hovorí riaditeľ Televízie Seznam Ivan Mikula.

„Prácu kolegov z Televízie Seznam sledujeme od začiatku vysielania celé tri roky, pričom seriál Lajna sa nepochybne stal vo svojom žánri fenoménom. Vyústenie do spolupráce bolo aj pri pohľade na našu seriálovú tvorbu či autorské zázemie prirodzené a teším sa, že herecký koncert Jiřího Langmajera a výborný scenár Petra Kolečka budeme môcť ako koproducent tohto skvelého projektu premiérovo priniesť túto jeseň aj divákom na Slovensku,“ hovorí Marcel Grega, generálny riaditeľ JOJ Group.

Televízia Seznam

​O seriáli Lajna

Elitný hokejový kouč Luboš Hrouzek (Jiří Langmajer), olympijský víťaz z Nagana a bývalý hráč NHL, sa po rozvode s manželkou Helenou rozišiel aj so svojím klubom HC Slavia Praha. Rozhodol sa odísť z Prahy a začať znova na mieste, kde by ho asi nikto nečakal... v Havířove! A nešiel tam sám, ale zobral aj svojho syna Patrika, z ktorého chcel v Havířove stvoriť novú hokejovú legendu – Hrouzka juniora.

Po tom, ako si Luboš Hrouzek získal srdcia hráčov aj ľudí z Havířova a prežil tam pomerne dosť eskapád a bodycheckov, sa vracia do Slavie. Má ju zachrániť v druhej najvyššej súťaži, hoci v minulosti musel z klubu odísť za podivuhodných okolností. Ukazuje sa totiž, že za návratom do Slavie stojí ešte väčší hokejový šialenec a autorita – Hrouzek starší (Stanislav Šárský). Z presunu do Prahy je bez ohľadu na okolnosti úplne nadšená Hrouzkova priateľka Deniska (Hana Vagnerová). A to najdôležitejšie na koniec – Lubošovi sa narodili dvojčatá!

A teraz, v novej tretej sérii, čaká na Hrouzka asi tá najväčšia výzva, ktorú si hokejový kouč dokáže predstaviť, možno aj väčšia ako samotné Nagano! Osem nových častí bude mať premiéru na obrazovkách televízií JOJ a Seznam, následne ich diváci môžu sledovať aj online. Prvé dve série mali na videoportáli Televizeseznam.cz viac ako 16 miliónov zhliadnutí. 

  • ​Réžia: Vladimír Skórka
  • Námet: Daniel Strejc
  • Scenár: Petr Kolečko
  • Produkcia: Orbis Pictures film

Televízia Seznam

Televízia Seznam

01 - Modified: 2021-04-04 09:32:17 - Feat.: 0 - Title: Česko Slovensko má talent bude mať novú moderátorku 02 - Modified: 2021-09-28 14:40:17 - Feat.: 0 - Title: Česko-slovenské filmy, ktoré budú mať v roku 2021 premiéru v kine aj na obrazovke Jojky 03 - Modified: 2021-01-26 13:16:24 - Feat.: 0 - Title: Novinky roka 2021: Joj uvedie osem nových seriálov, pripravuje drámu z pohotovosti aj kriminálku 04 - Modified: 2021-01-21 14:00:34 - Feat.: 0 - Title: Od Semaforu cez Hrobárov po Prázdniny. Ktoré komediálne seriály Jojky mali najlepší štart?
01 - Modified: 2022-05-05 12:35:28 - Feat.: - Title: Miniséria Iveta spevácku legendu nesúdi. Prinesie jej skutočný príbeh 02 - Modified: 2022-04-27 08:35:50 - Feat.: - Title: Nova pripravuje denný seriál s netradičným konceptom. Neherci v ňom priblížia život mladých v Prahe 03 - Modified: 2022-04-28 17:13:05 - Feat.: - Title: RTVS nasadí na nedele nový seriál. Premiéru bude mať v máji 04 - Modified: 2022-03-25 11:25:07 - Feat.: - Title: Ultimátum znamená jediné: nie je cesty späť. Nová miniséria štartuje na obrazovkách Jojky 05 - Modified: 2022-03-24 10:03:13 - Feat.: - Title: Markíza prináša seriál Sluha národa. Zelenskyj v ňom stvárňoval prezidenta krátko predtým, ako sa ním reálne stal
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 13:29