StoryEditor

Eurosport rozširuje obsah pokrytia tenisového grandslamu Roland Garros

27.05.2021, 17:15
Autor:
redred
Eurosport ponúkne divákom až 350 hodín živého tenisového vysielania z Paríža.

Všetky kurty, všetky zápasy

Každý bod z každého zápasu na všetkých kurtoch bude dostupný naživo na Eurosportu cez aplikáciu Eurosport Player. Barbara Schettová bude moderátorkou Roland Garros z oceňovaného štúdia Cube v Londýne, interaktívneho mixed-reality štúdia využívajúceho rozšírenú realitu.

Eurosport

​Hlavným expertom bude tradične sedemnásobný grandslamový šampión Mats Wilander. V tíme Eurosportu bude aj legendárna dvojica Chris Evertová a Boris Becker, ktorí vyhrali dohromady 24 grandslamových titulov, a dvojnásobný finalista Roland Garros Alex Corretja. Mischa Zverev, starší brat svetovej šestky Alexandra Zvereva, predstaví divákom priamo z Paríža svoje postrehy a názory na turnajové dianie v programe Mischa's Missions.

Eurosport bude Roland Garros vysielať na viac než 50 trhoch v Európe

350 hodín živých tenisových prenosov naprieč kvalifikáciou a hlavným turnajom bude základom vysielania Eurosportu z Roland Garros. Okrem toho Eurosport predstaví nový a originálny obsah, v ktorom sa objavia niektoré z najväčších tenisových mien. Prinesú významné príbehy, ktoré sa odohrávali na kurtoch i mimo nich. 

V programoch Eurosport Player je dostupný aj celovečerný dokument Building the Legend, ktorý zachytáva transformáciu a modernizáciu Roland Garros do súčasnej podoby. Obsahuje tiež rozhovory so svetovými tenisovými osobnosťami, ako sú Chris Evertová, Justine Heninová a Michael Chang.

Nová séria originálnych podcastov sa bude venovať skúmaniu rôznych hraníc, predsudkov a problémov, ktorým museli čeliť športovci po celom svete. Tretia epizóda Raw sa bude venovať téme sexuálnej orientácie a vystúpi v nej Alison van Uytvanck a Greet Minnen. 

Nová kampaň pre novú éru

Marketingová kampaň s podtitulom "Roland Garros Shines Longer" sa sústredí na "night sessions", novinku, ktorú Fédération Française de Tennis predstavuje prvýkrát. Fanúšikovia tak môžu sledovať naživo špičkový svetový tenis od ranných do neskorých večerných hodín. Kampaň bude aktivovaná na lineárnych aj digitálnych platformách.

Viac ako 20 hodín tenisového vysielania denne uvidia diváci Eurosportu aj v Česku a na Slovensku. Rozpis zápasov Australian Open na Eurosportu 1 a Eurosportu 2 nájdu diváci denne na webových stránkach a na facebookovom profile českej redakcie Eurosportu .

01 - Modified: 2022-04-28 09:45:51 - Feat.: - Title: JOJ Šport pribudne do ponuky Slovak Telekom a DIGI Slovakia 02 - Modified: 2022-01-05 14:43:39 - Feat.: - Title: Nové stanice Nova Sport 3 SK a Nova Sport 4 SK prinášajú európsky futbal a reklamu iba pre Slovensko 03 - Modified: 2021-12-01 04:40:59 - Feat.: - Title: Ako si naladiť Šport RTVS 04 - Modified: 2021-12-02 12:48:46 - Feat.: - Title: RTVS spustí športovú televíziu. Po viacerých odkladoch ju odštartuje pred Vianocami 05 - Modified: 2021-11-22 13:49:36 - Feat.: - Title: Vysielacie práva na Svetový pohár si podelili RTVS a Joj Šport
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 00:17