StoryEditor

Výkonným riaditeľom agentúry SITA sa stal Branislav Kmeť

05.05.2022, 19:00
Autor:
khkh
Manažment informačnej agentúry SITA sa rozširuje o výkonného riaditeľa.

Manažment informačnej agentúry SITA ((Slovenskej tlačovej agentúry) sa rozširuje o výkonného riaditeľa. Stal sa ním Branislav Kmeť, ktorý so sebou do spoločnosti prináša dlhoročné skúsenosti s vedením obchodných a marketingových tímov a rozvojom biznisu v domácom aj medzinárodnom meradle.

„Celý život sa venujem predaju služieb v rôznych odvetviach. Moja skúsenosť je, že základné princípy v obchode sú nemenné. Sú to vytrvalosť, disciplína, neustále zdokonaľovanie procesov a integrita,“ uviedol v oficiálnom vyhlásení agentúry Kmeť.

„Od Braňa očakávame silný impulz pre rozvoj komunikačných produktov a služieb, ktorých potenciál doteraz nebol úplne využitý,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti Róbert Király.

„Môj názor je, že SITA má obrovský potenciál stať lídrom v tvorbe unikátnych mediálnych kanálov, ktoré budú zamerané najmä na odbornú verejnosť. Týmto spôsobom sa budeme vedieť odlíšiť od konkurencie a poskytnúť klientom komplexnejší servis,“ dodal Branislav Kmeť.

Branislav Kmeť vyštudoval Ekonomickú univerzitu v Bratislave a Univerzitu Fu-tan v Šanghaji. Pôsobil ako konzultant spoločnosti Partners Group a Cube Trading, ako Senior Development Manager pre Business Partners Romania, viedol regionálnu obchodnú skupinu v spoločnosti Slovak Telekom, založil a viedol carsharingovú spoločnosť Carrivederci a pôsobil aj ako Generálny sekretár Slovak Electric Vehicle Association.

SITA má od konca apríla aj nového šéfredaktora agentúrneho spravodajstva. Na čelo redakcie sa postavil Martin Dargaj, ktorý bol dlhoročným reportérom ekonomickej redakcie SITA a v ostatnom čase pôsobil ako šéfeditor agentúry.

SITA na slovenskom trhu pôsobí viac ako štvrťstoročie. Dodáva informácie z hospodárstva, politiky, spoločnosti a športu pre médiá, komerčné subjekty, štátne a verejné inštitúcie a mimovládne organizácie.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 01:46