StoryEditor

Týždeň v médiách: Uhádni môj testosterón, Putinov nový kalendár a mediálne selanky Mariána Kočnera

23.10.2016, 08:29
Aký sen si splnil Mokrý? Koľko mačiatok znesie Voloďa a prečo sa pseudoliečitelia rozhnevali? Je tu nový Týždeň v médiách.

Šou televízie JOJ Uhádni môj vek minulý týždeň gradovala. Relácia, v ktorej určitá dvojica háda počet rokov cudzích ľudí za pomoci nápoved poodhalila, ako rýchlo sa z banálnej hry dokáže vyvinúť horúca hodina biológie.

Juraj Mokrý vo vizuálnej edícii raného Einsteina podľahol kráse prítomnej dámy. A tej kráse zrejme náhle odovzdal i svoj humor. Keď mal totiž Mokrý hádať vek dievčiny, usúdil, že mu k správnemu výsledku pomôže virtuálny výskum jej intímnych zón.

Zostrihom vyvrcholenia relácie Uhádni môj testosterón sa televízia neváhala pochváliť i na Facebooku. Netušila, že si tým zvyšuje PR podobne, ako Billa niekdajším všeplatným: „Ďakujeme za podnet, situáciu preveríme!“ Komentáre sa len tak hrnuli.

Prekvapujúce zostáva, že sexistické radovánky nestopla prvá dáma verejnoprávnej RTVS Zuzana Hanzelová. Fotografia s hashtagom #zmokréhosuchý by sa dnes šírila rýchlejšie, ako zaľúbené obrázky Banášovej s Vinczem.

„Toto je mladé,“ rozprášil slávnostne záver pozorujúc dámu druhý hádajúci Sáva Popovič a latka úrovne vysielanej relácie s treskotom padla na zem.

Kočner v žiare reflektorov

Výškovú úroveň spodnej vody tento týždeň neprekročila ani avizovaná tlačová konferencia Mariána Kočnera. Slovenský podnikateľ a priaznivec všetkých veľkých politických káuz obvinil Daniela Lipšica z nezákonného poskytnutia informácií novinárom z vyšetrovania, ktoré v tom čase práve prebiehalo. Vyšetrovanie sa, pravda, týkalo práve Kočnera.

Ten vie, ako sa robí PR. Teasingu tlačovky s názvom „Gilotína Mariána Kočnera“ neodolali mnohí. A Kočner svoje pódium využil. Novinárska obec tak mohla v priamom prenose sledovať snahu o etické vzkriesenia človeka, o ktorého by politický svet už nemal oprieť ani bicykel trnavského primátora.

„Pani Tódová vyčerpala moju trpezlivosť, buďte ticho,“ oznámil novinárke gentleman Kočner a v rámci súčasnej politiky „ja hnoj, ty hnoj“ zverejnil súkromnú komunikáciu, ktorá mala ukázať Lipšicove nadštandardné vzťahy s novinárskou obcou - lipsicovestado.info. Úspech rehabilitácie zostáva otvorený podobne, ako autenticita zverejnených dialógov.

Neznesiteľné čaro ruského medveďa

Uplynulý týždeň sa darilo aj na východnom fronte, vyšla tam totiž dlhoočakávaná reedícia kalendárov excentrického ega samotného Voloďu. S mačičkou či bez?

Zatiaľ sa však netešme, zábava u nás doma totiž ešte neskončila.

Homeopatia večne živá

Pravidelná šou Jána Gorduliča Ťažký týždeň zasiahla placebosrdce našich pseudoliečiteľov natoľko, až požadujú cenzúru. V relácii totiž ukázali prípravok Oscillococcinum, ktorý pochádza z dielne homeopatického giganta Boiron.

Gordulič reaguje na nedávnu kampaň homeopatov, na ktorú sa aktuálne pripravuje protikampaň 2. hromadné predávkovanie sa homeopatikmi.

Redakcia vydavateľstva Petit Press je však podľa zástupcu šéfredaktorky SME.sk odhodlaná v boji proti medicínskym alternatívam vytrvať.

Avizovaná kampaň na predávkovanie zrejme zasiahla aj Roberta Fica, ten náhle vyjadril obavu o najsilnejšiu opozičnú stranu.

A to je na tento týždeň z mediálneho diania všetko, vidíme sa opäť o sedem dní. Oscillococcinom proti jesenným depresiám! Všetko krásne, priatelia!

01 - Modified: 2023-11-13 13:57:34 - Feat.: - Title: Robert Fico: Markíza je nepriateľské médium. Pozrieme sa na jej monopolné postavenie aj financie 02 - Modified: 2021-12-08 12:45:55 - Feat.: - Title: Sťažovateľ Fico: TA3 odmietla odvysielať reprízu relácie Téma dňa, v ktorej som bol hosťom 03 - Modified: 2021-06-20 06:06:29 - Feat.: - Title: Týždeň v médiách: Televízne diskusie stále bez Matoviča, nezaháľajú Hlas a Smer 04 - Modified: 2021-05-04 06:26:43 - Feat.: - Title: Týždeň v médiách: Prekvapenia zmluvy o nákupe Sputnika a účet za plošné testovanie 05 - Modified: 2021-04-22 14:21:34 - Feat.: - Title: Fico privítal Sorosa na Slovensku. Opäť vytiahol stretnutie Kisku a zaútočil na médiá
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 04:06