Nová slovenská stanica štartuje už v pondelok.
StoryEditor

Pozrite si showreel novej stanice Markíza KRIMI

03.06.2022, 16:59

Glenn Close či Gillian Anderson odštartujú program nového televízneho kanálu.

Už v pondelok 6. júna 2022 odštartuje svoje vysielanie nová televízna stanica Markíza KRIMI, zameraná na seriály a filmy s kriminálnou a detektívnou tematikou. Prinášame vám showreel novej stanice.

https://www.youtube.com/watch?v=EuIa2Obpw_E

Prvý program, ktorý v pondelok ráno o 8:30 odštartuje vysielanie stanice Markíza KRIMI bude slovenská premiéra detektívneho filmu Agatha Christie: Hniezdo supov (Crooked House), v ktorom si zahrali aj hviezdy ako Glenn Close či Gillian Anderson.

Diváci sa môžu tešiť napríklad aj na celosvetový seriálový hit Kosti či kultový detektívny seriál Slečna Marplová. Markíza KRIMI však postupne prinesie aj premiérové série úspešne etablovaných seriálov ako Myšlienky vraha, NCIS – Námorný vyšetrovací úrad, či NCIS: Los Angeles, ale tiež viaceré exkluzívne novinky, ako napríklad seriál Whiskey Cavalier.

Prečo prinášajú televízie ďalšie stanice?

Jednou z hlavných motivácií na spustenie novej stanice je výrazný dopyt po televíznej reklame, ktorý sa v ostatných mesiacoch stupňuje.

Markíza nie je jediná, rovnako zareagovali aj iné televízie a slovenský televízny éter obohatili ďalšie stanice.  Joj za posledný rok naštartovala športovú stanicu JOJ Šport a pripravuje spravodajský kanál JOJ 24. RTVS počas vojny na Ukrajine spustila dočasné spravodajské vysielanie :24.

Ešte na konci minulého roka tiež spustila nový športový kanál :Šport, na ktorý telerozhlas presunul väčšina športových prenosov z Jednotky a Dvojky. Urobil tak aj pri nedávno skončených majstrovstvách sveta v hokeji, kedy RTVS zaznamenala nižšiu sledovanosť jednotlivých zápasov ako po minulé roky na jej hlavných okruhoch.  

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 23:58