StoryEditor

Tvoja tvár znie povedome: Toto je osmička účinkujúcich

15.08.2022, 13:09
Autor:
michmich

Od 4. septembra 2022 sa môžu diváci tešiť počas desiatich nedeľných večerov už na siedmu sériu šou s hudobnými číslami slovenských aj svetových hviezd populárnej hudby.

Zábavná šou plná premien, skvelých hudobných čísel a obľúbených slovenských hviezd v roliach svetových, ale aj domácich ikon populárnej hudby, pokračuje na obrazovkách televízie Markíza aj na jeseň 2022. Šesť sérií mimoriadne úspešného projektu Tvoja tvár znie povedome si v uplynulých sezónach získalo obrovské množstvo fanúšikov, ktorí sa už od 4. septembra 2022 môžu tešiť na jeho ďalšie pokračovanie. Výnimočný formát, ktorý žne úspechy v mnohých krajinách po celom svete, obsadí desať nedeľných večerov, vždy so začiatkom o 20:30 hod.

Na šou sa tešia

V siedmej sérii sa divákom predstaví úplne nová a nemenej skvelá osmička osobností slovenského šoubiznisu. „Som rád, že sa nám aj tento rok podarilo dať dokopy šikovných a talentovaných ľudí. Každý z nich je iný, no všetkých spája nadhľad a zmysel pre humor. A to je výborný predpoklad na účinkovanie v našej šou. Verím, že diváci tento výber ocenia a že sa v nedeľné večery budú baviť spolu s nami,“ zhodnotil Pepe Majeský, režisér a kreatívny producent šou Tvoja tvár znie povedome.

Svoje herecké, spevácke a tanečné schopnosti predvedú obľúbené herečky z markizáckych seriálových hitov – Viki Ráková zo Susedov, Lívia Bielovič z Druhej šance a Natália Puklušová z Oteckov, ktoré doplní populárna stand-up komička Simona Salátová.

image

Viki Ráková

„Oslovenie na účinkovanie v šou ma veľmi prekvapilo. Moja prvá reakcia bola, že určite nie! (smiech) Viem, že mi to zoberie desať týždňov a nikdy som nebola od detí tak dlho preč... Ale potom ma moji chalani prehovorili, aby som do toho išla a hlavne nech si to užijem. Teraz sa už na šou veľmi teším! A som plná očakávania, príjemného napätia a dúfam, že sa mi podarí divákov pobaviť,“ vyjadrila sa Viki Ráková, ktorú preslávila rola Ildikó Komárom v kultovom komediálnom seriáli Susedia.

image

Lívia Bielovič

„Veľmi ma teší, že som sa stala súčasťou tohto výnimočného projektu. Sledujem ho od úplného začiatku. Vždy som si predstavovala, ktorý interpret by mi sadol, ktorého by som uspievala a utancovala a pri ktorom by som sa tiež zasmiala. Myslím si, že sme sa zišli skvelá partia. Bude to náročné, ale ja mám rada momenty byť mimo svojej komfortnej zóny,“ vyjadrila sa Lívia Bielovič, ktorú budú môcť diváci od pondelka 5. septembra 2022 vidieť aj ako nekompromisnú riaditeľku nemocnice Adelu Tibenskú v druhej sérii obrovského seriálového hitu Druhá šanca.

Neviem až kam môžem zájsť

image

Natália Puklušová

Herečka Natália Puklušová, známa z úspešných seriálov Búrlivé víno či Oteckovia, netají pred štartom šou isté obavy: „Táto séria je pre mňa obrovská výzva a HLAVNE prvá časť!!! Toto keď zvládnem, tak potom už asi všetko. (smiech) Veľmi sa teším, lebo sme tam super zoskupenie a hlavne budem konečne robiť to, čo viem najlepšie – spievať, spievať, spievať.“ Natália sa v stredu 31. augusta 2022 objaví ako excentrická Peťuška aj v záverečnom celovečernom špeciále rodinného seriálového hitu Oteckovia.

image

Simona Salátová

Populárna stand-up komička Simona Salátová nedávno zažiarila na Voyo, kde pod novou značkou Voyo Špeciál uviedla svoju mimoriadne vydarenú hodinovú šou Simona: Donaha!. „Veľké výzvy a obskúrne rozhodnutia by mohli byť moje indiánske meno. A na túto sa obzvlášť teším, pretože ani sama neviem, ako ďaleko za vlastné hranice až môžem zájsť. Dúfam, že pri tom budete so mnou,“ nádeja sa s humorom sebe vlastným Simona.

Mužskú štvoricu súťažiacich budú tvoriť víťaz ostatnej SuperStar Adam Pavlovčin, známy hudobník a famózny huslista Ondrej Kandráč, talentovaný herec a spevák Matúš Kolárovský a napokon ďalší mladý herec Karol Tóth.

image

Adam Pavlovčin.

Vynikajúci spevák Adam Pavlovčin si získal srdcia divákov pre jeho nezameniteľný hlas, jedinečný prejav a štýl. Ihneď po svojom triumfe v speváckej súťaži SuperStar začal pracovať na vlastnej tvorbe. Na jar roku 2022 predstavil svoj debutový singel „Moving on“ a svoje nové umelecké meno ADONXS. „Na účinkovanie v programe Tvoja tvár znie povedome sa veľmi teším a zároveň to je pre mňa ďalšia výzva, tentokrát nestáť na pódiu sám za seba, ale stvárňovať svetové hviezdy,“ skonštatoval Adam.

Po dcérke do šou ide aj otec

image

Ondrej Kandráč.

Ondrej Kandráč je nepochybne jeden z najtalentovanejších hudobníkov na Slovensku. Spevák a multiinštrumentalista hrá na husle, gajdy a klavír. V roku 2004 založil folklórnu kapelu Kandráčovci, ktorá si získala množstvo fanúšikov po celom Slovensku a Česku. „Som rád, že budem súčasťou tejto šou. Prvýkrát som atmosféru celej výroby zažil pri účinkovaní mojej dcéry Emky v šou Tvoja MINI tvár znie povedome. Popravde, zaujalo ma to. A tak som rád prijal možnosť účinkovania v tejto sérii. Teším sa na účinkujúcich, štáb i divákov. Verím, že ľuďom prinesieme radosť i zábavu. No najviac sa však teším na spevácke výzvy, ktoré som doteraz vo svojom repertoári nemal,“ povedal Ondrej s úsmevom.

image

Matúš Kolárovský

Napriek svojmu mladému veku nie je Matúš Kolárovský žiadnym televíznym nováčikom. Diváci ho poznajú najmä vďaka úspešnému seriálu Pán profesor, kde stvárňoval úlohu študenta Hasana. Okrem pôsobenia na televíznej obrazovke a v modelingu, sa Matúš úspešne presadil aj hudobnom biznise. Pod umeleckým menom YAEL vydal už niekoľko singlov, duet a klipov. „Šou Tvoja tvár znie povedome je pre mňa veľká výzva v mnohých smeroch a hlavne v tanci. (smiech) Nič to však nemení na tom, že sa na to všetko veľmi teším a dúfam, že ja a moji „kolego-súperi“ budeme ľuďom robiť našimi vystúpeniami radosť," uviedol vždy optimisticky naladený Matúš.

image

Karol Tóth

Mladý šarmantný herec Karol Tóth si zahral vo viacerých v televíznych seriáloch na Slovensku a v Maďarsku. Okrem toho svoj herecký talent zúročuje na divadelných doskách a v muzikáloch. Najnovšie bude okrem šou Tvoja tvár znie povedome účinkovať aj v druhej sérii seriálového megahitu Druhá šanca ako MUDr. Daniel Černý. „Pri herectve ma motivuje to, že každý mesiac skúšam inú postavu, „vliezam“ do kože niekoho iného. Nuž, teraz to budem mať každý týždeň. Bye-bye, komfortná zóna!" rozlúčil sa Karol na desať týždňov trvania šou.

Aj v tejto sezóne šou Tvoja tvár znie povedome sa môžu diváci tešiť na neuveriteľné premeny našich súťažiacich, ktorí sa budú snažiť čo najviac priblížiť veľkým osobnostiam svetovej i domácej populárnej hudby – nielen svojím vzhľadom, ale aj spevom, tancom a celkovým vystupovaním. Svojimi výkonmi tiež bojujú o finančné výhry na dobročinné účely.

Hoci sa v porote tohtoročnej série objavia aj overené tváre z predošlých ročníkov, do porotcovského kresla zasadnú tiež absolútni nováčikovia. Porotu v zložení Zuzana Kubovčíková Šebová a Mário „Kuly“ Kollár doplní aj všestranný hudobník Márián „Čeky“ Čekovský a úspešný slovenský bojovník MMA Attila Végh. Divákov aj tentoraz prevedie celou šou ostrieľaný a skúsený moderátor Martin Nikodým.

Sledovanosť jednotlivých sérií

Markíza prinesie už siedmu sériu tejto licencovanej šou. Prvú sériu odvysiela s veľkým úspechom v roku 2016, kedy dosiahla priemerný podiel na trhu v komerčnej cieľovej skupine všetkými 10 časťami 41,4 percenta a mohla sa pochváliť v priemere počtom 641 tisíc divákov v univerzálnom publiku 12+. Jednotlivé ročníky už na úspech prvej série nedosiahli, ale televízia z nich stále dokázala vyťažiť nadpriemer a jednotlivé ročníky zaraďovala do programu každá rok až do roku 2019. Vtedy si v univerzálnom publiku 12+ sadalo ku obrazovkám v priemere 405 tisíc divákov.

Potom formát na dva roky stopla, aby v roku 2021 priniesla nových osem súťažiacich, ktorí sa počas desiatich kôl premieňali na hudobné hviezdy. Zaradenie medzi súťažiacich influencerov zo sociálnych sietí, ktorí prilákajú mladšie publikum, a dvojročná pauza formátu prospeli. Jeho viaceré vydania vyskakovali v univerzálnej cieľovej skupine nad polmiliónovú hranicu sledovanosti. Priemer sledovanosti celej série sa nakoniec usadol na 490 tisíc divákov.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 01:56