StoryEditor

Nová séria Love Island: Títo súťažiaci zabojujú o 75 tisíc eur

17.09.2022, 16:15
Autor:
redred
  • Súťažiaci si budú užívať luxusnú vilu na vulkanickom pohorí ostrova Gran Canaria, ktorú diváci poznajú z predchádzajúcej série.
  • Účastníci si užijú veľký bazén, miesta na relax, cvičenie, spoločnú veľkú spálňu, či kuchyňu s výhľadom na pobrežie a čakajú ich aj mnohé novinky a vylepšenia.

Prichádza nová séria najvzrušujúcejšej zoznamovacej reality šou, kde víťazi budú bohatí a šťastne zamilovaní! Love Island štartuje už v pondelok, 19. septembra 2022, úvodnú epizódu si po 20:00 hod. budú môcť pozrieť fanúšikovia na Voyo a neskôr v týždni sa dostane aj na obrazovky TV Markíza.

Zoznámte sa s desiatimi krásnymi, mladými a hlavne nezadanými ľuďmi zo Slovenska a Česka, ktorí budú najbližšie dva mesiace hľadať lásku na Kanárskych ostrovoch.

image

Prvé dve účastníčky Love Island 2.

„Celosvetovo úspešný formát Love Island už minulý rok pritiahol veľké množstvo ľudí, a to najmä mladé publikum. Preto je aj túto sezónu určený primárne pre streamovaciu službu Voyo. Teší ma, že počas sychravej jesene môžeme opäť ponúknuť našim divákom možnosť uniknúť na krásne a exotické Kanárske ostrovy, a všetkým súťažiacim držím palce, aby na ostrove lásky našli svoju vysnívanú polovičku,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Súťažiaci si budú po celú dobu užívať priestory luxusnej vily na vulkanickom pohorí ostrova Gran Canaria, ktorú diváci dobre poznajú už z predchádzajúcej série šou Love Island. Okrem veľkého bazéna, miesta na relax, cvičenie, spoločnej veľkej spálne, či unikátnej kuchyne s výhľadom na pobrežie, v nej tento rok nájdu aj mnohé novinky a vylepšenia.

image

Do vily sa tešia aj ďalšie dve účastníčky?

Podstata šou Love Island je jednoduchá - súťažiaci si budú v luxusnej vile tri mesiace nielen užívať slnko, more a spoločné úlohy a hry, ale pod dohľadom televíznych kamier hlavne hľadať lásku svojho života. A keď sa k tomu na konci pridá aj atraktívna finančná výhra, je jasné, že o zábavu bude postarané.

Počas šou spolu súťažiaci flirtujú, tvoria páry, niekedy ich zase rozbíjajú, zbližujú sa či formujú spojenectvá, a to všetko s jasným cieľom – nájsť lásku svojho života a dostať sa so svojím miláčikom až do finále! V každej epizóde sú ich vzájomné vzťahy testované, pretože tomu, kto nenájde svoj pár alebo je spárovaný len účelovo, hrozí, že bude musieť luxusnú vilu opustiť.

image

Zahladia sa do seba týto súťažiaci?

„Po prvej sezóne česko-slovenského Love Islandu budeme oveľa lepšie pripravení, a teda prinesieme ešte lepšie a zábavnejšie hry, tematické dni a týždne a, samozrejme, viac „randíčok“, pre ktoré už máme nájdené nové lokality priamo na ostrove. Chceme, aby sa v druhej sezóne Love Island randilo viac a častejšie, pretože práve to je priestor, kde sa vzťahy môžu utužovať,“ prezradil Samuel Jaško, kreatívny producent Love Islandu. Do vily budú opäť mieriť aj sexy bombshells – novo prichádzajúce ostrovanky a ostrovania, ktorí sa v utvorených pároch pokúsia urobiť pekný vietor. Alebo rovno uragán!

image

Mužskí súťažiaci Love Island 2.

„Deväťdesiat percent celej šou stojí na jej účastníkoch. Oni vytvárajú obsah, príbehy a my sa im v tom snažíme čo najviac pomáhať. Vytvárame pre nich situácie a potom je na nich, ako sa k tomu postavia. Preto je dôležité mať aktívnych a veselých ostrovanov a ostrovanky,“ dodáva Jan Bors, druhý z dvojice kreatívnych producentov Love Islandu.

image

Nájdu si na ostrove Grand Canaria lásku?

Nájde niekto z nových súťažiacich partnera na celý život? Naozajstnú lásku? V hre sú nielen osudy a srdcia ostrovanov, ale aj rozprávkových 75 000 eur! Kto si ich odnesie z ostrova lásky, budú môcť prostredníctvom vylepšenej mobilnej aplikácie ešte častejšie priamo ovplyvniť aj samotní diváci. Toto bude opäť nezabudnuteľný zážitok!

image

Love Island bude moderovať Zora Hejdová.

Na poste moderátorky vystrieda Nikol Moravcovú v 2. sérii šou obľúbená a skúsená Zorka Hejdová, ktorá divákov prevedie všetkými dôležitými momentmi, od prvého zoznámenia, cez napínavé párovania, až po grandiózne finále. Navyše, po celú dobu trvania šou bude priamo na ostrove aj s celou svojou rodinou.

Nová epizóda bude na Voyo k dispozícii každý deň po 20:00 hodine, s výnimkou nedele. S časovým odstupom si budú môcť šou pozrieť aj diváci TV Markíza, prvý raz v utorok 20. septembra 2022 o 22:55 hodine.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 02:16