HernáZóna.sk je súčasťou legendárnejhokejovej hry NHL 23.
StoryEditor

Herná Zóna je súčasťou legendárnej hokejovej hry NHL 23

27.10.2022, 14:29
Autor:
redred
  • Správnym hokejovým fanúšikom určite neuniklo, že na svete je nová verzia už legendárneho hokejového simulátora NHL 23.
  • Súčasťou hry je aj známy slovenský herný portál. 

Správnym hokejovým fanúšikom určite neuniklo, že na svete je nová verzia už legendárneho hokejového simulátora NHL 23. Výrobca hier spoločnosť ElectronicArts predstavila tohtoročnú novinku na konzolách od Sony a Microsoftu.

Súčasťou tohtoročného vydania je aj slovenský herný a e-športový portál HernáZóna.sk

image

HernáZóna.sk je súčasťou legendárnejhokejovej hry NHL 23.

Tento ročník je špeciálny nielen kvôli jednotke draftu NHL Jurajovi Slafkovskému, ktorý debutuje v drese Montreal Canadiens, ale aj z iného dôvodu.

Na dresoch slovenskej reprezentácie sa v hre nachádza logo herného portálu HernáZóna.sk. Partner sa nachádza na oboch rukávoch pod číslom hráča. Ide o unikátnu spoluprácu, ktoré bude viditeľná na obrazovkách hráčov na celom svete.

"Hra NHL od spoločnosti EA patrí bezpochyby k jedným z najúspešnejších hier na svete. Som veľmi rád, že logo HernaZona.sk bude jeho súčasťou a tak ho budú môcť vidieť milióny herných nadšencov. Táto unikátna prezentácia vznikla vďaka širšej

image

HernáZóna.sk je súčasťou legendárnejhokejovej hry NHL 23.

spolupráce so Slovenským zväzom ľadového hokeja (SZĽH), kde okrem virtuálneho ešportového sveta, sme sa stali mediálnym partnerom slovenskej hokejovej reprezentácie. Viac exkluzívnych informácií sa budete môcť už čoskoro dočítať na stránke Sport.sk," Tomáš Gašpierik, Head of Brand Marketing.

HernáZóna.sk je internetový magazín venujúci sa novinkám z herného a e-športového sveta. Pozorne sleduje aj dianie na domácej hernej scéne. Za 2 roky svojej existencie sa mu poradilo stať sa najčítanejším auditovaným herným webom podľa IAB Slovakia.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 19:53