Na hrane bude tentoraz diskutovať Veronika Remišová a Michal Šimečka.
StoryEditor

V Na hrane budú hostiť Veroniku Remišovú a Michala Šimečku

22.03.2023, 14:31
Autor:
michmich

Divákom ponúkneme v relácii aj prieskum Agentúry AKO o tom, odkiaľ ľudia majú informácie o politike a o dezinformáciách ako súčasti predvolebnej kampane.

Televízia JOJ aj tento štvrtok ponúkne svojim divákom politickú diskusnú reláciu Na hrane. 

Každý týždeň sa v štúdiu stretávajú dvaja politici a venujú sa aktuálnym politickým a spoločenským témam.

Tentotraz do horúcich diskusných kresiel pozvala moderátorka, dramaturgička relácie a zároveň skúsená politická redaktorka spravodajstva TV JOJ Jana Krescanko Dibáková ministerku pre investície, regionálny rozvoj a informatizáciu Veroniku Remišovú zo Za ľudí a podpredseda Európskeho parlamentu a predsedu Progresívneho Slovenska Michala Šimečku.

Hovoriť budú o aktuálnej politickej situácii, o spolupráci strán, o rokovaniach o predvolebnom postupe, ale aj o Pláne obnovy a o čerpaní eurofondov, či o schopnosti vlády presadzovať opatrenia.

Divákom ponúkneme prieskum Agentúry AKO pripravený pre reláciu Na hrane o tom, odkiaľ ľudia majú informácie o politike a o dezinformáciách ako súčasti predvolebnej kampane.

Diskusná relácia je výnimočná aj tým, že diváci majú možnosť zapojiť sa do diskusie a opýtať sa politikov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie. Ak sa otázky nepodarí zodpovedať v živom vysielaní, hostia sa im pokúsia venovať po skončení televíznej diskusie  na webe www.hrane.joj.sk.

Reláciu Na hrane môžete sledovať vo štvrtok 23. marca o 21:45 hodine na JOJke a aj na novej spravodajskej stanici JOJ 24.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 20:48