StoryEditor

Veľká noc na Jojke: Fantazijná komédia Dolittle s Downey Jr aj špeciálne Inkognito

06.04.2023, 10:29
Autor:
michmich

No televízna dvojka odvysiela aj klasiky ako rozprávku Soľ nad Zlato či dvojdielny film Babička.

Skupina Joj odvysiela počas nadchádzajúcich veľkonočných sviatkov bohatý program na všetkých svojich televíznych staniciach.

Joj

Dnes, vo štvrtok 06. apríla televízia Joj ešte neupravovala špeciálny veľkonočný program.

O 17:50 hodine pripravili do vysielania tradičné Bez servítky, ktoré sa tento týždeň nesie v duchu varenia stand-up komikov.

Večerné vysielanie o 20:30 hodine bude znovu patriť obľúbenému slovenskému seriálu z prostredia nemocničného urgentu Nemocnica.

Po ňom odvysiela televízna dvojka reprízu romantického filmu Predtým ako som ťa spoznala. V hlavných úlohách vám Sam Claflin a Emilia Clarkeová ukážu, že láska si ťa nájde aj tam, kde to najmenej čakáš.

image

Asterix a Vikingovia.

Počas Veľkej noci ráno potešia divákov filmy s Asterixom a Obelixom. V piatok to bude animák Asterix a Vikingovia (9:05 hodine) a v sobotu film Asterix: Sídlo bohov (7:45 hodine),    

V piatok o 10:45 hodine Julia Robertsová a Lily Collinsová predvedú americké spracovanie legendárnej rozprávky Snehulienka a o 17:20 hodine Jojka uverejní animák Doba ľadová: Veľkonočné prekvapenie.           

V krátkom veľkonočnom špeciále sa prehistorickí zvierací hrdinovia stanú dobyvateľmi stratených vajec, ktoré Sidovi ukradol podlý králik Squint.

image

Hriešny tanec.

Večer (20:35 hodine) si budete môcť pozrieť reprízu romantického filmu Návrh so Sandrou Bullockovou a Ryan Reynolds.

Po ňom bude nasledovať (22:55 hodine) na Veľký piatok ďalší legendárny romantický film Hriešny tanec.            

V sobotu 08. apríla dopoludnia (11:20 hodine) budú vysielať druhú časť päťdielnej filmovej ságy nakrútenej podľa románovej série Súmrak od americkej autorky Stephenie Meyerovej Twilight sága: Nov.

Popoludní (16:55 hodine) môžete očakávať rozprávkový príbeh o sile lásky Soľ nad zlato s Lubušou šafránkovou v hlavnej úlohe.

image

Babička.

Večer (20:35 hodine) sa môžete tešiť na premiéru americkej dobrodružnej fantazijnej komédie Dolittle v hlavnej úlohe s Robertom Downey Jr., ale zahrá si v ňom aj Antonio Banderas.

Čaká vás premiéra nového exotického dobrodružstva excentrického zverolekára s veľkým srdcom a čarovným darom rozumieť reči zvierat.

Nasledovať bude o 22:55 hodine príbeh o strate a nájdení zmyslu života s Robertom Redfordom, Jennifer Lopezovou a Morganom Freemanom s názvom Ticho po smrti.           

image

Ingkognito.

Denné vysielanie v nedeľu 09. apríla sa bude niesť v znamení repríz, ktoré Jojka odvysielala počas aktuálnej Veľkej Noci. V programe nájdete Dobu ľadovú, Predtým ako som ťa spoznala a Hriešny tanec.

Podvečer budú nasledovať tradičné nedeľné relácie ako Na chalupe (16:45 hodine) a Nové bývanie (17:50 hodine) a večer ďalšia epizóda krimi-komediálneho seriálu Einsteina s Názvom Magnetizmus.

Na Einsteina nadviaže akčný film (21:55) xXx: Návrat Xandera Cagea s Vin Dieselom a Samuelom L. Jacksonom.

Na Veľkonočný pondelok 10. apríla má Jojka pripravené tradičné veľkonočné prekvapenie, špeciálne Veľkonočné Inkognito (20:35 hodine).                      

image

10 rokov pontifikátu pápeža Františka.

TASR
JOJ 24

Na spravodajskej stanici uvedú špeciáone Analýzy 24 - 10 rokov pontifikátu pápeža Františka a pripravili aj šesťdielny dokumentárny seriál približuje funkciu pápeža, jedného z najuctievanejších hodnostárov na svete s názvom Pápež: Najmocnejší muž v histórii.

V nedeľu naživo priamy prenos z Vatikánu (11:30 hodine) Urbi et Orbi.            

JOJ PLUS

Na menšej stanici uvedú vo štvrtok filmy ako Ben Hur (15:20 hodine), Hellboy 2: Zlatá armáda (17:55 hodine) a Kráľ Artuš (20:30 hodine) a v piatok 8. apríla o 20:30 hodine strhujúci skutočný príbeh legendárneho herca a majstra bojových umení Bruce Lee s názvom Zrodenie draka.

V sobotu 9. apríl o 20:30 hodine historicko-dobrodružný triler s Antoniom Banderasom Vikingovia.

V piatok 07. apríla  si budete môcť pozrieť 2 diely legendárneho českého filmu Babička (12:05 a 14:15 hodine) na motívy knihy od Boženy Nemcovej. V ten deň odvysielajú rovnako dva diely po sebe (16:10 a 18:20 hodine) akčného dobrodružno-fantazijného filmu Merlin.           

image

Babička.

WAU

Na stanici WAU vás budú čakať nové diely kriminálok zo sérií Súkromné očko, Diagnóza: Vražda, RFDS: Lietajúci doktori, 9-1-1 či C.S.I.: Kriminálka New York a C.S.I.: Kriminálka Miami.

No pozrieť si môžete aj film s Paulom Walkerom o záchrane svojho dieťaťa počas kurikánu Katrina – Boj s časom (8. apríl o 20:10 hodine) a dokument venovaný osobnosti pápeža s názvom Pápež František: Muž, ktorý drží slovo (nedeľa 9. apríla o 13:55 hodine).

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 03:02