StoryEditor

Skupina Nova pripravuje k Wimbledonu exkluzívny sprievodný program

28.06.2018, 16:16
Autor:
TSTS

Jediný tenisový Grand Slam si zaslúži mimoriadnu pozornosť. Najlepší hráčky a hráči budú od pondelka 2. júla bojovať o titul z najstaršieho Grand Slam sveta. Prémiové športové stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2 budú vysielať denne priame prenosy z All-England Club.

Ďalšie špeciálne kanály ponúkne videoportál Voyo. Nova 2 bude svojim divákom servírovať to najdôležitejšie z aktuálneho hracieho dňa v relácii "Kraťas Martina Čermáka". Dôležitým okamihom sa bude venovať tiež špeciálne okienko v "Snídani s Novou". Diváci športových novín sa môžu tešiť na rubriku "Štěpec na konec".

Obe športové stanice Nova Sport budú nepretržite monitorovať tie najzaujímavejšie okamihy z najstaršieho trávnatého Grand Slam vždy denne od 12:30. Videoportál Voyo potom divákom ponúkne pohľad na ďalšie kurty na 4 špeciálnych kanáloch bez komentára. Skupina Nova tak bude monitorovať až 6 kurtov naraz.

Do wimbledonského programu tiež ako expertky prispejú tri bývalé vynikajúce hráčky. Diváci si tak budú môcť vychutnať postrehy Petry Cetkovskej, Ivety Benešovej a Kláry Zakopalovej, ktorá bude okrem roly expertky zastávať aj post komentátorky.

"Wimbledon je ozajstným tenisovým sviatkom, a preto k nemu vždy pristupujeme s mimoriadnou starostlivosťou. Najslávnejší tenisový turnaj bude témou číslo jedna nielen počas vysielania staníc Nova Sport, ale aj v spravodajstve, Raňajkách s Novou aj na našich weboch a sociálnych sieťach. Sme radi, že sa nám tento rok podarilo angažovať Petru Cetkovskú, Ivetu Benešovú a Kláru Zakopalovú. Diváci tiež určite ocenia špeciálnu rubriku v Športových novinách "Štěpec na konec", ktorej hlavným aktérom je bývalý vynikajú hráč Radek Štěpánek," dopĺňa Dušan Mendel, vedúci športového programu skupiny Nova.

Skupina Nova ponúkne divákom okrem priamych prenosov tiež pestrý sprievodný program. Každý deň o 23.10 hod uvidia na oboch staniciach Nova Sport 50 minútový zostrih toho najzaujímavejšieho z daného dňa. Originálnu desaťminútovú reláciu plnú rozhovorov a aktuálnych udalostí priamo z Londýna prinesie "Kraťas Martina Čermáka", ktorú odvysiela každý deň po 22. hodine stanica Nova 2.

O ranný prehľad sa potom postará špeciálne okienko v Snídani s Novou, ktorý bude vysielať stanica Nova každý všedný deň od 8:15. Diváci sa tento rok môžu tešiť aj na predzápasové štúdiá, ktoré im stanice Nova Sport ponúknu každý všedný deň od 12:15. Mimoriadnu pozornosť dostane Wimbledon tiež na webových stránkach novasport.tv a facebookovom profile Nova Sport.

01 - Modified: 2017-07-12 11:50:52 - Feat.: - Title: Markíza odvysiela životný zápas Rybárikovej
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 09:36