StoryEditor

Nová kolekcia answear.LAB „No shame. No fear.“ sa stala symbolom solidarity

03.03.2022, 14:45
Autor:
TSTS
Tvárou kampane sa stala ukrajinská boxerka Sasha Sidorenko.

Počas tvorby novej kolekcie si v Answear.sk boli istí, že motto „No Shame. No Fear.“ bude slúžiť ako vyjadrenie názoru modernej a silnej ženy v súčasnej spoločnosti. Prvotná myšlienka však v aktuálnej situácii nabrala aj iný rozmer. Výťažkom z predaja novej kolekcie sa preto rozhodli podporiť odvahu ľudí, ktorí sa kvôli vojne na Ukrajine ocitli v núdzi.

Nová kolekcia z dielne answear.LAB „No shame. No fear.“ sa stala symbolom solidarity. Doposiaľ už spoločnosť vyčlenila prostriedky vo výške 45 000 eur, ktoré spolu s celým výťažkom z predaja novej kolekcie venuje organizácii Červeného kríža #helpforUkraine.

Tvárou kampane, ktorá bude prebiehať na všetkých 9 trhoch, sa stala ukrajinská boxerka Sasha Sidorenko.

Answear

​Slovenskými ambasádorkami kolekcie sú influencerky, ktoré na svojich sociálnych sieťach často komunikujú dôležité témy. Prvou tvárou je komička, scenáristka, moderátorka a žena so silným hlasom Simona Salátová. Pripojí sa k nej módna blogerka a stylistka Mirka Dobiš. Treťou ambasádorkou je žena z dobrodružného sveta mužov, pilotka Sandra Sandtnerová. Čisto ženskú zostavu uzatvorí fotografka, cestovateľka a dobrovoľníčka Nina Skalíková.

Answear.com je prvý poľský online obchod s viacerými značkami, ktorý ponúka výber oblečenia a obuvi a doplnky od viac ako 400 svetových značiek. V súčasnosti pôsobí na 10 trhoch.

01 - Modified: 2021-10-05 14:49:21 - Feat.: - Title: Módny e-shop Answear spustil novú kampaň aj komunikačnú stratégiu. V hlavnej úlohe sú ženy
menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 00:45