SENCOR
StoryEditor

SENCOR už piaty raz po sebe získal ocenenie Superbrands

09.03.2022, 17:45
Autor:
TSTS
SENCOR už piatykrát získal pozíciu najúspešnejšej značky na Slovensku.

Pôvodom japonská značka SENCOR je na trhu so spotrebnou elektronikou už vyše pol storočia. Po domovskej expanzii otvorili značke cestu do Európy kazetové magnetofóny a autorádiá. Na začiatku nového tisícročia to bol práve SENCOR, ktorý prišiel ako prvý prišiel na trh s DVD prehrávačmi, podporujúcimi DivX a tiež bol najpredávanejším výrobcom DVB-T set top boxov.

Produkty pre každú oblasť života

SENCOR však na vavrínoch nezaspal a neustále inovuje svoje produkty od kuchynských a „upratovacích“ spotrebičov cez audio, video a kancelársku techniku a osobnú starostlivosť až po high-tech produkty. O vysokej profesionalite špičkových vývojárov svedčí aj to, že nezostali len pri technologickom vylepšovaní.

V spolupráci s dizajnérmi sa im podarilo vniesť emóciu aj do takej na pohľad obyčajnej kategórie ako sú kuchynské spotrebiče. Ich neprehliadnuteľné farebné prevedenie utkvie v pamäti každému. Aj to je súčasť filozofie značky: Prinášať ľuďom radosť. Že sa to SENCORu darí svedčí aj fakt, že dnes má doma minimálne jeden Sencor vyše 10 miliónov ľudí z 50 krajín a 5 kontinentov.

Päť ocenení po sebe je vyjadrením priazne

Popularitu a obľúbenosť značky SENCOR na Slovensku potvrdili už piatykrát po sebe aj slovenskí spotrebitelia a Odborná porota Brand Council, ktorí značku ocenili prestížnou cenou Superbrands Slovakia. „Som veľmi rád, že sa nám toto významné ocenenie podarilo získať a následne a to nie raz, ale rovno päť ročníkov po sebe. Vnímam to ako uznanie kvality a dizajnu výrobkov, ktoré sú v našich domácnostiach obľúbené už niekoľko generácií,“ hovorí Martin Siblík, marketingový riaditeľ spoločnosti FAST PLUS, oficiálneho distribútora značky SENCOR na Slovensku.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 14:45