STADA
StoryEditor

Marťankovia získali prestížne ocenenie

10.03.2022, 08:42
Autor:
TSTS
Každý rodič chce svojmu dieťaťu poskytnúť len to najlepšie. Aby malo ideálne podmienky pre svoj vývoj, len to najlepšie vzdelanie alebo aby malo naplnené detstvo zážitkami. To najdôležitejšie je však zdravie.

Neexistuje rodič, ktorý by pre svoje dieťa neurobil prvé - posledné. Zdravie sa kúpiť nedá, ale vieme mu pomôcť. Detská imunita je od narodenia vystavená rôznym vplyvom a jej odolnosť je skúšaná každý deň. Vyvíja sa postupne, je zraniteľná a treba jej k lepšiemu fungovaniu pomáhať. Na trhu sa nachádza množstvo produktov, ktoré slúžia na podporu detskej imunity. Preto sa chce spoločnosť STADA poďakovať rodičom, ktorí vložili dôveru práve do detských vitamínov Marťankovia.

Významné prvenstvo

Na Slovensku sa už šiesty rok konal prieskum agentúry NielsenIQ, kde vzorka 2-tisíc respondentov hodnotila rôzne značky v 68 kategóriách. V silnej konkurencii produktov bojujúcich o prestížne ocenenie Najdôveryhodnejšia značka v roku 2021, získali toto ocenenie v kategórii Detských vitamínov výživový doplnok Marťankovia.

Cieľ je stále napredovať

Získanie ocenenia Najdôveryhodnejšia značka roka 2021 je pre spoločnosť STADA pozitívnou spätnou väzbou, avšak zároveň aj záväzkom. Dôvera rodičov je pre spoločnosť dôležitým znakom toho, že to, čo robí má zmysel a musí sa neustále zlepšovať. Konkurencia na trhu je veľká a preto sa bude snažiť, aby Marťankovia svoju pozíciu obhájili aj v nadchádzajúcich ročníkoch.  Aj touto formou sa chce spoločnosť STADA, ktorej sú Marťankovia súčasťou, poďakovať svojim spotrebiteľom za prejavenú dôveru. Opätovne verí, že svojim unikátnym zložením jednotlivých produktov so širokým spektrom dôležitých vitamínov v odporúčaných denných dávkach, deťom pomáha podporiť zdravie, vitalitu a imunitu. Do portfólia detských multivitamínov a minerálov Marťankovia patria obľúbené Marťankovia Gummy, dlhodobo známe Marťankovia s Imunactivom, ale aj špecifické produkty ako Marťankovia s Inulínom, alebo rad PROimun, ktorý bol vyvinutý v spolupráci s pediatrami.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 05:04