Aerodom
StoryEditor

Aerodom.sk - bezbariérový prístup k letenkám

30.03.2017, 10:10
Autor:
redred
Radi si ulietavate na najvýhodnejších letenkách? Nebojte sa nakúpiť cez aerodom.sk. Cestovná online agentúra ponúka ako prvá na Slovensku aj bezbariérový nákup leteniek.

Cestovná online agentúra s kamennou prevádzkou v Bratislave vám zážitky z celého sveta prináša už viac ako desať rokov a stále pracuje na rozširovaní služieb pre svojich zákazníkov. Nájsť letenku rýchlo, lacno a spoľahlivo priamo z pohodlia vášho domova do celého sveta, už nie je problém. Predaj online leteniek cez aerodom.sk je vám k dispozícii 24 hodín denne.

A to, čo vo svete je bežnou záležitosťou, u nás je stále raritou. „Preto sme sa rozhodli, že aerodom.sk bude myslieť na všetkých svojich skalných i potencionálnych zákazníkov a pre nákup online leteniek sme pripravili bezbariérový prístup,“ hovorí Marián Mereš, technický riaditeľ aerodom.sk. V praxi to znamená, že letenky si môžu kúpiť v pohodlí svojho domova aj klienti s hendikepom – zrakovo, či motoricky postihnutí.

Skúsenosti s nákupom leteniek cez aerodom.sk má aj nevidiaci Juraj Práger. Je vášnivým cestovateľom, ktorý zdolal Mont Blanc aj Elbrus a bezbariérový prístup k nákupu leteniek oceňuje slovami: „Je to úžasná vec, že existuje aj slovenská stránka, ktorá mi umožňuje plnohodnotný nákup leteniek, bez sprievodnej pomoci vidiacej osoby. Bezbariérový prístup pomáha ľuďom s hendikepom šetriť čas a ľudia s hendikepom môžu fungovať samostatnejšie. Zo skúsenosti viem, že cez aerodom.sk si dokážem sám kúpiť letenky a nenatrafím na žiadny zásadný problém, ktorý by mi nákup letenky skomplikoval, alebo neumožnil. Ide o plne funkčnú stránku, ktorá umožní nevidiacim, ale aj ľuďom s iným hendikepom, pohodlný nákup leteniek,“ hovorí Juraj Práger.

     Cez aerodom.sk si môžete kúpiť letenky do celého sveta, lacné lowcosty, ale aj prvú triedu. Všetko nájdete na: www.aerodom.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 15:01